ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μα πού να παο ξυπόλητος στα σαλόνια

Ένα πρωτάθλημα όλο κι όλο θα πάρει ο ΠΑΟ σε επίπεδο Ερασιτέχνη. Στο βόλεϊ Ανδρών. Αλλά μόνο για τα πανηγύρια είναι. Διότι στο σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς δεν υπάρχει η συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Είναι πολλά τα φράγκα ρε παιδιά. Απλά τα πράγματα. Μα πού να παο ξυπόλητος στα σαλόνια!

Ξυπόλητοι δεν πάνε στα σαλόνια!

Πήραν έναν τίτλο και έγινε χαμός! Όλες βαρύγδουπες δηλώσεις για το μέλλον. Πώς είναι εδώ για να διεκδικούν τίτλους. Αλλά για να είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να το δείχνεις σε όλα τα επίπεδα. Αν πάρει το πρωτάθλημα στο βόλεϊ, δεν πρέπει να συμμετάσχεις στο CEV Champions League; Μια νορμάλ ομάδα ΝΑΙ. Μια ομάδα σαν τον ΠΑΟ στην καμία. ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ. Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ σε ΜΜΕ φίλα προσκείμενα στους «πράσινους».

Πώς δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στην κορυφαία, ευρωπαϊκή, συλλογική διοργάνωση του βόλεϊ Ανδρών. Ο λόγος; Ένας είναι: το οικονομικό! Πού να τρέχουν να πάρουν μέρος σε μια διοργάνωση που θα έπρεπε να βάλουν πολλά. Για το παράβολο και για μια έδρα της προκοπής και όχι αυτή που έχουν. Η οποία δεν πληροί τις απαιτήσεις. Οπότε προτιμούν να παραμείνουν στο Challenge Cup. Ούτε καν στο CEV Cup! Στην τρίτη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πού να είχαν και 6 ομάδες!

Όλα αυτά από έναν σύλλογο που μόνο στο βόλεϊ Ανδρών θα πάρει πρωτάθλημα. Σκεφτείτε να είχαν ταυτόχρονα ομάδες πρωταθλητισμού σε μπάσκετ Γυναικών, βόλεϊ Γυναικών, πόλο Ανδρών, πόλο Γυναικών και χάντμπολ Ανδρών, εκτός από το βόλεϊ Ανδρών. Τότε τί θα έκαναν; Θα είχαν κρυφτεί στο… λαγούμι τους;

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός σε όλα τα αθλήματα συμμετέχει στην Ευρώπη, στην κορυφαία συλλογική διοργάνωση. Και σηκώνεις κούπες. Όχι τίποτα άλλο, μα έχει πλάκα όταν λένε πώς είναι η κορυφαία ομάδα. Μας φτιάχνουν τη διάθεση, γελάμε μαζί τους. Μάλλον δεν μπορούν να το αντιληφθούν. Πώς δεν κάνουν για τίποτα άλλο! Μα πού να παο ξυπόλητος στα σαλόνια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button