ΜΠΑΣΚΕΤ

Λεπενιώτης: «Περιμένω πάνω από 3.000 οπαδούς του Ολυμπιακού στο Βερολίνο»

Στην έντονη παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στο επερχόμενο Final-4 στάθηκε ο Γενικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ

Ο Ολυμπιακός πήγε πανηγυρική και πανάξια πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου απέναντι στην Μπαρτσελόνα και ήδη σχεδιάζει τον τρόπο όπου η κερκίδα του θα είναι όσο το δυνατόν πιο μάχιμη και θα σπρώξει την ομάδα προς την μέγιστη δυνατή διάκριση!

Κι όλα αυτά τη στιγμή όπου αντικειμενικά είναι πολύ δύσκολο να εξασφαλιστούν έξτρα εισιτήρια, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης.
«Επισήμως οι ομάδες παίρνουν 450-550 εισιτήρια κι έχουν μια ημερομηνία που μπορούν να δηλώσουν αν θα τα χρησιμοποιήσουν όλα ή όχι. Η ενημέρωση που έχουμε από την Ευρωλίγκα είναι πως το 20% των εισιτηρίων έχουν πάει σε Έλληνες. Θα είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε πάνω από αυτά που θα μας δώσει η Ευρωλίγκα, καθώς έχουν περάσει ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός κι η Φενέρ που έχουν πολύ κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε περισσότερα εισιτήρια, οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα, αλλά θα είναι δύσκολο να βρούμε περισσότερα εισιτήρια. Πιστεύω πως θα έχουμε πάνω από 3.000 φιλάθλους στο γήπεδο, εκτιμώ πως θα είναι μοιρασμένοι με αυτούς του Παναθηναϊκού και της Φενέρ», τόνισε.
«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και την πορεία της φέτος. Πιστεύαμε από την αρχή στην ομάδα, στον προπονητή και στους παίκτες. Επειδή πιστεύω και στο κάρμα, πιστεύω πως φέτος μπορούμε να το πάρουμε», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button