ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάτσιο καλεί Ματίας Αλμέιδα!

Στο παρελθόν ο Ματίας Αλμέιδα υπήρξε παίκτης της Λάτσιο. Πιο συγκεκριμένα, τώρα φέρεται να είναι στο στόχαστρο των Ρωμαίων. Διότι το προσεχές καλοκαίρι θα έχουν νέο προπονητή. Ειδικότερα, μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο Αργεντινός τεχνικό της ΑΕΚ. Λάτσιο καλεί Ματίας Αλμέιδα!

Οι Ρωμαίοι «βλέπουν» Αλμέιδα

Βέβαια, με βάση το ρεπορτάζ της μεγάλης, ιταλικής εφημερίδας, ο προπονητής της ΑΕΚ είναι μεταξύ των ονομάτων που βλέπουν στη Λάτσιο για τον πάγκο της. Μιας και έχει περάσει στο παρελθόν από τον πάγκο της, ως ποδοσφαιριστής. Όμως υπάρχουν και άλλοι. Όπως είναι οι Ιγκόρ Τούντορ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο (σ.σ.: αποχωρεί από την Πόρτο), Ραφαέλε Παλαντίνο και Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο. Επίσης και ο Ματίας Αλμέιδα που φόρεσε τη φανέλα της Λάτσιο στο παρελθόν. Ωστόσο, ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους». Αλλά στο συμβόλαιό του υπάρχει και ρήτρα.

Το ενδιαφέρον της Λάτσιο

Επομένως άλλο που δεν θέλουν στην ΑΕΚ… Καθώς αν οι Ρωμαίοι δώσουν τα χρήματα και θέλει ο Αλμέιδα, τότε θα γίνει κάτοικος της «αιώνιας πόλης». Γιατί όταν υπάρχει ρήτρα και καταβληθεί, τότε η νυν ομάδα του δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ωστόσο είναι σίγουρο πώς στην ΑΕΚ δεν θα τα βάψουν… μαύρα. Καθώς με το ποσό της ρήτρας, θα βγουν τα έξοδα για την επόμενη σεζόν. Κατά συνέπεια, δεν θα «χαλούσε» κανέναν αυτή η εξέλιξη. Επομένως έρχεται ένα «καυτό» καλοκαίρι. Λάτσιο καλεί Ματίας Αλμέιδα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button