ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κληρώνει για το Final-4 του Κυπέλλου

Η τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στο βόλεϊ Ανδρών, είναι προ των πυλών. Μιας και στα τέλη του μήνα θα γίνουν οι ημιτελικοί και ο τελικός της διοργάνωσης. Ώστε να προκύψει ο νέος Κυπελλούχος Ελλάδας. Κληρώνει για το Final-4 του Κυπέλλου.

Η κλήρωση του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας

Λοιπόν εδώ και αρκετές ημέρες έγινε γνωστό το μέρος που θα «φιλοξενήσει» την τελική φάση της διοργάνωσης στο βόλεϊ Ανδρών. Πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Λάρισας. Ειδικότερα στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης. Αλλά και με την παρουσία των κορυφαίων ομάδων του πρωταθλήματος. Κατά συνέπεια και το Final-4 του Κυπέλλου θα περιλαμβάνει σημαντικές «μάχες», στο δρόμο για την ανάδειξη του νέου κατόχου του τίτλου. Βέβαια, πολλά θα φανούν το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Μαρτίου.

Όταν και θα διεξαχθεί στις 12:30, στα γραφεία της ΕΟΠΕ, η κλήρωση του Final-4. Αξίζει να σημειωθεί πώς στην κληρωτίδα θα μπουν 4 ομάδες. Δηλαδή ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Μίλων και ο ΠΑΟΚ. Άρα από τα ημιτελικά θα προκύψουν σπουδαία ζευγάρια. Όπως το ίδιο ισχύει και με εκείνο του τελικού. Άρα οι φίλοι του βόλεϊ στην Ελλάδα πρέπει να είναι σίγουροι πώς τους περιμένουν σημαντικά ματς, με πολύ μεγάλο κίνητρο. Καθώς οι ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα, θα το επαναλάβουν σε μία ακόμα τρόπαιο. Κληρώνει για το Final-4 του Κυπέλλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button