ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κληρώνει για Α1 Γυναικών και Κύπελλο

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σεζόν. Διότι έγινε γνωστή η ημερομηνία των κληρώσεων. Ειδικότερα, τόσο για τα εθνικά πρωταθλήματα όσο και για το κύπελλο Ελλάδας. Μιας και η ΕΟΚ έκανε γνωστή την ημερομηνία των διαδικασιών. Κληρώνει για Α1 Γυναικών και Κύπελλο.

Η ημερομηνία των κληρώσεων

Λοιπόν, όπως έκανε γνωστό η ΕΟΚ, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα γίνουν οι κληρώσεις των διοργανώσεων της. Δηλαδή αυτών που διεξάγονται υπό την αιγίδα της. Άρα αυτή η διαδικασία αφορά αρκετά πρωταθλήματα. Ειδικά, την Elite League Ερρίκος Ντυνάν, της National League 1 και National League 2 σε επίπεδο Ανδρών. Επίσης, τις Α1 και Α2 Γυναικών, αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Την Τετάρτη 9 Αυγούστου και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η κλήρωση για τα εθνικά πρωταθλήματα. Καθώς και το Κύπελλο Ανδρών και Γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2023/24. Η διαδικασία θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube (youtube.com/hellenicbf). Ενώ θα υπάρχει άμεση ενημέρωση ηλεκτρονικά από το basket.gr».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button