ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καμίνι απόψε το Παπαστράτειο

Την δική του ιστορία στο χώρο της γυναικείας υδατοσφαίρισης ετοιμάζεται να γράψει απόψε το βράδυ στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκες μετά την άνετη επικράτηση τους με 9-5 στο κολυμβητήριο του Λαιμού αντιμετωπίζουν στον 5ο και τελευταίο τελικό της Α1 πόλο τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο και με νίκη ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν το 6ο διαδοχικό πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Ο Χάρης Παυλίδης εκτός από την δεδομένη απουσία της Χρυσής Διαμαντοπούλου, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και έτσι έχει στη διάθεσή του όλα του τα «όπλα».

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό αποτελούν οι Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα.

Ο κόσμος αναμένεται να δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά και να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στην νίκη .

Σχετικά Άρθρα

Back to top button