ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και αύριο και μεθαύριο και πάντα ερυθρόλευκο!

Πολλοί μπορεί να απόρησαν που είδαν το Καραϊσκάκη να είναι φουλ… ερυθρόλευκο με το κόσμο να έχει ντυθεί την ιερή ερυθρόλευκη ριγωτή, δείχνοντας να περίμενε αυτό το κάλεσμα για να διαδραματίσει το δικό του ρόλο στην κερκίδα.

Στον κόσμο του Ολυμπιακού πάλι ήταν κάτι το αναμενόμενο από τη στιγμή ειδικά που άπαντες είναι πιο συσπειρωμενοι από ποτέ. Άρα εφόσον το κάλεσμα για τις φανέλες με τα ερυθρόλευκα έγινε, το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο! Ο κόσμος στήριξε αυτό το εγχείρημα που του άρεσε πάρα πολύ και φάνηκε στο παιχνίδι με την Μπέρνλι. Αύριο ξεκινάει το πρωτάθλημα για τον Θρύλο μας. Και φυσικά δεν θα μπορούσε παρά το ιδανικότερο… dress code να είναι το κόκκινο και το άσπρο και ριγέ! Και μάλιστα οι οπαδοί του Θρύλου ετοιμάζονται ακόμα πιο δυναμικά να το κάνουν πράξη.

Το έχουν αποδείξει άλλωστε πως η δύναμη όταν είναι ενωμένοι είναι πιο μεγάλη! Οπότε και αύριο, όλοι με τα ερυθρόλευκα μας κόντρα στη Λιβαδειά για την πρώτη από τις 30 μάχες για τη κατάκτηση του τίτλου που τόσο επιθυμούμε!

Αναλυτικά το μήνυμα

ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ» ΡΙΓΩΤΗ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΞΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΤΟ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ» ΠΟΤΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button