ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ηθική δικαίωση η νίκη μας”

marinakis

Περιχαρής, όπως και τα εκατομμύρια φιλάθλων του Ολυμπιακού ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα, πράγμα απόλυτα λογικό! Ο Πρόεδρος του Θρύλου σε δηλώσεις του στις κάμερες μετά το τέλος του αγώνα υπογράμμισε το πόσο ωραία ένιωσε ο ίδιος όπως και ο κόσμος και το πόσο δικαιωμένοι αισθάνονται όλοι. Ωστόσο τόνισε πως είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα, ενώ άφησε στους… “ειδικούς” να μιλήσουν για την διαιτησία και το πέναλτι που δόθηκε στους πράσινους:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Είναι νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα, είμαστε ακόμα στην αρχή. Δύο πράγματα έχουν σημασία για τα εκατομμύρια των οπαδών μας είναι και λίγο περισσότερο για εμάς που ήμασταν μέσα σήμερα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι νιώσαμε δύο ωραία συναισθήματα, αυτό της απόλυτης δικαίωσης σε όλα τα επίπεδα και της απόλυτης ευχαρίστησης για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε χαρούμενοι και ευχαριστημένοι από το πρώτο ημίχρονο κιόλας. Δεν έπιασε κάποια ιδιαίτερη απόδοση ο Ολυμπιακός. Χαρήκαμε ιδιαίτερα. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και προχωράμε», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για την διαιτησία, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε το λόγο στους καλύτερους… κριτές:

«Θα το κρίνετε, είστε οι καλύτεροι κριτές. Εσείς έχετε τον λόγο. Δεν θα μιλήσω για διαιτησία, αλλά για τα εκατομμύρια του κόσμου μας και για το πόσο ωραία σταθήκαμε».

Σχετικά με το αν ο Ολυμπιακός προτίθεται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τις άλλες ομάδες για να φτιάξουν οι σχέσεις:

«Η διάθεση είναι χαρούμε σήμερα τη νίκη μας και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Να χτίζουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button