ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η εποχή του “διάβαζε τα πάντα, μη πιστεύεις τίποτα”

Η μεταγραφική περίοδος χαρακτηρίζεται πάντα ως μία περίοδος και υπερβολής και… φημολογίας – σεναριολογίας, αγγίζοντας και τις ακραίες, αλλά υπαρκτές περιπτώσεις της π@π@ρολογίας! Με άλλα λόγια, διαβάζουμε τα πάντα, δεν πιστεύουμε τίποτα!

Η περίοδος των μεταγραφών του Ιανουαρίου, ίσως να μην είναι τόσο “hot” όσο του καλοκαιριού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γράφονται τα πάντα από κάθε κατεύθυνση. “Παιχνίδια” μανατζαρέων, ειδησούλες, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του πόση… γαλοπούλα έφαγε ο τάδε και δεν υπολογίζεται από τον Μπέντο και φυσικά οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού.

Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά μπορεί να ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας ή να ισχύουν, με πιθανότερο σενάριο το πρώτο!

Μέχρι το κλείσιμο της περιόδου θα παρελάσουν περισσότερα από 20 ονόματα για τους ερυθρολεύκους και θα το δούμε όλοι. Ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρώτα με τον επίσημο Ολυμπιακό να μην έχει ενημερώσει ακόμη για κάτι. 

Συμπέρασμα. Όταν υπάρχει κάτι το οποίο να είναι σίγουρο, ο επίσημος Ολυμπιακός πάντα ενημερώνει και ακολούθως γράφονται τα σχετικά ρεπορτάζ. Μόνο σε αυτή τη περίπτωση, μιλάμε για κάτι θετικό και οριστικό. Αυτό σημαίνει πως προτιμούμε και εμείς αρκετές φορές την “μη ενημέρωση” αν δεν έχουμε κάτι οριστικό.

Τα υπόλοιπα είναι οι φήμες και τι… λένε! Στο παιχνίδι της φήμης δεν θα μπούμε, ούτε θα γράψουμε κάτι που δεν ισχύει, ούτε θα αναπαράγουμε ψευδείς ειδήσεις, όπως για παράδειγμα την περίπτωση του Κουρμπέλη για την οποία αφέθηκε να εννοηθεί πως ο Ολυμπιακός τον “έχασε” μέσα από τα χέρια του!

ΥΓ. Το ως άνω κείμενο δεν ισχύει απαραίτητα μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και για όλα τμήματα στα οποία ο Ολυμπιακός μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button