Καλώς ήρθατε στο site μας

H Mαριάννα Βαρδινογιάννη ευχαριστεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη (Video)

Δείτε μέσα από την κάμερα του Redaroume.gr τις ευχαριστίες της Μαριάννας Βαρδινογιάννη προς τον Ολυμπιακό και τον διοικητικό του ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη για την ακλόνητη στήριξη.

Σε μία περίοδο όπου ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δέχονται «πόλεμο» από παντού, συνεχίζουν ακλόνητοι τις αγαθοεργίες τους και την απίστευτη γενναιοδωρία τους προς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας προσφέροντας απλόχερα τη βοήθειά του σε δύσκολες κοινωνικές τάξεις ανθρώπων

Η συνεργασία ετών με τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό, την UNICEF, την παροχή βοήθειας στους μετανάστες, η καθημερινή κι έμπρακτη στήριξη στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας αποτελούν ορισμένα από τα πιο δυνατά παραδείγματα του έντονα ευαισθητοποιημένου προσώπου που επιδεικνύει ο Ολυμπιακός στο πέρασμα όλων αυτών των ετών.

Οι «ερυθρόλευκοι» επισκέφτηκαν την Πέμπτη την ογκολογική μονάδα παιδιών «Ελπίδα», βοηθώντας με κάθε τρόπο την προσπάθεια που γίνεται να βγουν κερδισμένοι από τη μάχη που δίνουν οι μικροί ήρωες.

Ο Θρύλος δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στο Ιδρυμα «Ελπίδα», στο οποίο βρέθηκε για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, προσφέροντας πολύτιμες βοήθειες.

Μάλιστα, όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος υπήρξε σημαντική οικονομική ενίσχυση από την πλευρά των Πειραιωτών, προκειμένου τα μικρά παιδιά να έχουν στη διάθεσή τους όλα όσα χρειάζονται.

 

 

 

 

 

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έσπευσε να ευχαριστήσει δημόσια τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού για την μοναδική και ακλόνητη στήριξή του

About The Author

Related posts

Απάντηση