ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γλεντήστε τους με ΓΚΟΛ!!!!!

“Ελα και μην μετράς την ώρα” ..Τι ωραίο τραγούδι με την ανάλογη συνέχεια σε οπαδικό επίπεδο.  Εφτασε ή ώρα μάγκες  για ένα ακόμα ματσάκι αιωνίων και η ώρα δεν περνάει ρε ..Με τίποτα. Βράδυ..Πάω μία βόλτα από το Ναό.Ησυχία. Που αύριο όλοι ευχόμαστε να βαριόμαστε να μετράμε τα γκολ στους “Πράσινους” και το πανηγύρι να μας τριβελίζει τα αφτιά..Γράφει ο Redistas.

Ακούω για τα ..παιδάκια, λέει, του Παναθηναϊκού. Ποιά παιδάκια ρε;Ο Ινσούα, ο Γιόχανσον, ο Διούδης, ,ο Κουρμπέλης,ο Μακέντας παιδάκια είναι;  Πάλι με την προπαγάνδα σας πάτε να το παίξετε ιστορία. Τέτοιοι είστε.Δημιουργείτε κλίμα για να σας λυπάται το Πανελλήνιο. Εμείς, πάντως, γελάμε μαζί σας.

Πάμε και στο αγωνιστικό. Οποιος δεν καταλαβαίνει τη σημασία αυτού του αγώνα ας μην κατέβει να παίξει.  Ο Ολυμπιακός ΟΦΕΙΛΕΙ να νικήσει.  Για τον κόσμο, για τη φανέλα ,για το σήμα στην καρδιά.  Τα υπόλοιπα είναι λόγια για φτηνή κατανάλωση. Οπως πρέπει, να ρίξουμε γκολ πολλά στον Πελάτη και τα πράσινα “παιδάκια” με τον Δώνη  να απολαύσουν γκολ και θέαμα.

Από την άλλη και ο κόσμος δεν πρέπει να σταματήσει να φωνάζει και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο  θα πρέπει να μας βγούν  οι φωνητικές χορδές.  Να καταλάβουν όλοι, για ακόμα μία φορά τι εστί Καραϊσκάκη.

Για το μπάσκετ,τα χουμε χιλιοπεί. Εχουμε καταντήσει πια γραφικοί . Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βλέπει απαθής τα τερτίπια του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού  .  Το “έργο” στο ΟΑΚΑ “γύρισε”  στο ημίχρονο .Οι “Πράσινοι” έπαιξαν ξύλο υπό την ανοχή των διαιτητών, και όπως έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια στο μπάσκετ, δύο -τρία σφυρίγματα μπορούν να αλλάξουν την φυσιολογία και την ψυχολογία σε ένα αγώνα.. Πέρα, όμως από αυτό, η ομάδα οφείλει να δει και τα δικά της λάθη και να κάνει αυτοκριτική.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button