ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!(Video)

Είναι στιγμές που δεν περιγράφονται με λόγια…  Είναι στιγμές που σε κάνουν να κλαις  από συγκίνηση, από χαρά ,από υπερηφάνια  γιατί υποστηρίζεις τον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο ,που όπως έγραψα και χτες  διαφημίζει την Ελλάδα στην Ευρώπη όταν κάποιοι την ξεφτιλίζουν.

Μπείτε σε ξένα σάιτ  να δείτε απίστευτη αποθέωση  για τους κατακτητές της Ευρωπαικής κορυφής απέναντι σε μία ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά όχι ψυχή. Και αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά. Ο Δερβίσης, ο Γεννηδουνιάς, ο Φουντούλης , ο Πάβιτς,o Ομπράντοβιτς, ο Μυλωνάκης και τα άλλα παιδιά είχαν καρδιά και ψυχή και βέβαια ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ  Στρατηγό στον πάγκο του ,τον Θοδωρή Βλάχο. Την ίδια ώρα από το πρώτο κιόλας λεπτό, οι Υπερφίαλοι της Προ Ρέκο βλέποντας αυτό το βλέμμα του Τίγρη  στα μάτια των παικτών του Ολυμπιακού καταλάβαιναν ότι δεν είχαν τύχη.

Πόσο μάλιστα όταν στο κατάμεστο κολυμβητήριο, ακούγονταν μόνο οι 300 οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν μετατρέψει την πισίνα σε ένα μικρό “Παπαστράτειο” .

Δεν θα μιλήσω αγωνιστικά, αλλά θα πω κάτι ΠΟΛΥ απλό.. Αν θέλουμε ΟΛΟΙ μας ,ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να μεγαλουργεί ΑΠΑΝΤΕΣ πρέπει να γίνουμε μέλη…Μέλη του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στην Ελλάδα …ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔOΞΑ ΤΗ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button