ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ερυθρόλευκη «παράνοια» και στη Σάμο [pics]

Από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη, μόνο Ολυμπιακός! Αλλά αυτό δεν είναι απλά στίχος από ένα σύνθημα που τραγουδούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Αντίθετα είναι γεγονός. Μιας και οι οπαδοί του Θρύλου έχουν κατακοκκινίσει την Ελλάδα. Έτσι, στο πλαίσιο της European Trophies Tour, όπου κι αν έχουν βρεθεί έως τώρα τα δύο κύπελλα Ευρώπης που κατέκτησαν οι ομάδες του Θρύλου, επικράτησε πανδαιμόνιο! Ερυθρόλευκη «παράνοια» και στη Σάμο.

Έγινε χαμός και στη Σάμο

Ειδικότερα, το σημείο… συγκέντρωσης ήταν η Πλατεία Πυθαγόρα. Ωστόσο για μια ακόμα φορά επικράτησε το αδιαχώρητο. Καθώς πολλές εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού έσπευσαν για να δουν από κοντά τις κούπες του Conference League, όπως και του Youth League. Αξίζει να σημειωθεί πώς στη Σάμο υπήρχε ακόμα πιο μεγάλη… εφευρετικότητα! Διότι μια παρέα οπαδών του Θρύλου επέλεξε φουσκωτό σκάφος για να μετακινηθεί και να βρεθεί στην περιοχή όπου είχε τοποθετηθεί τα δύο τρόπαια. Ερυθρόλευκη «παράνοια» και στη Σάμο.

Ερυθρόλευκη «παράνοια»!

Όπως πάντα, κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας, το σκηνικό είναι 100% ερυθρόλευκο. Γιατί οι οπαδοί του Ολυμπιακού εμφανίζονταν είτε φορώντας φανέλες της ομάδες, είτε με κασκόλ στα χέρια. Δηλαδή ό,τι κάνει ένας οπαδός που πάει γήπεδο. Γιατί η διαδικασία της επίσκεψης στο χώρο που ήταν τοποθετημένες οι κούπες, θύμισε μυσταγωγία. Βέβαια είναι λογικό γιατί όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα και ο κάθε οπαδός του Ολυμπιακού ζει εντελώς διαφορετικά μετά την 29η Μαΐου!

Επιπλέον αρκετοί άδραξαν της ευκαιρίας. Μιας και πέραν των αναμνηστικών φωτογραφιών, προχώρησαν τη διαδικασία της απόκτησης της Κάρτας Μέλους του Ερασιτέχνη. Αλλά και της συλλεκτικής κάρτας Φιλάθλου για τα 100 χρόνια του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στην Ευρώπη. Επίσης, με τη Σάμο ολοκληρώθηκε ο κύκλος της European Trophies Tour στο Βόρειο Αιγαίο. Καθώς η συνέχεια είναι στη Ρόδο (25/6) και μετά Επτάνησα. Για την ακρίβεια, σε Κέρκυρα (27/6) και Κεφαλονιά (29/6), αντίστοιχα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button