Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Επενδύει σε Ακαδημίες και εγκαταστάσεις ο Μαρινάκης στην Νότιγχαμ»

Στην πρόθεση του διοικητικού ηγέτη της Νότιγχαμ Φόρεστ να επενδύσει και σε οργανωτικό επίπεδο σε θέματα Ακαδημιών και προπονητικού κέντρου αναφέρεται η έγκυρη «Sun».

 

Τα φώτα της δημοσιότητας των αγγλικών ταμπλόιντ και όχι μόνο έχει στρέψει επάνω του ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αφορμή την ιστορική άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ στα «σαλόνια» της Premier League, έπειτα από 23 ολόκληρα χρόνια αναμονής.
Βρετανικά Μέσα μάλιστα αποκαλύπτουν ένα μέρος των προθέσεων του ισχυρού άνδρα της νεοφώτιστης ομάδας, τονίζοντας πώς είναι αποφασισμένος να επενδύσει όχι μόνο σε μεταγραφές ανεβάζοντας το αγωνιστικό επίπεδό της
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας της «Sun», ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας είναι έτοιμος να βάλει χρήματα για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων της ομάδας αλλά και άλλο ένα σημαντικό ποσό στις ακαδημίες της ομάδας.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι θα δαπανηθεί το ποσό των δύο εκατομμυρίων λιρών για να βελτιωθούν οι γηπεδικές εγκαταστάσεις στο προπονητήριο της Νότιγχαμ Φόρεστ και άλλα τριάμιση εκατομμύρια λίρες για τις εγκαταστάσεις -και όχι μόνο- των ακαδημιών.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button