ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένας αντίπαλος λιγότερος για Θρύλο!

alex_giorgetti

Ο 28χρονος διεθνής Περιφερειακός της Προ Ρέκο Άλεξ Τζορτζέτι δεν εμφανίστηκε σε τρεις ελέγχους ντόπινγκ κι αναμένεται να τιμωρηθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ακόμη ένα καίριο πλήγμα δέχεται ο παγκόσμιος αθλητισμός με το κρούσμα ντόπινγκ στην Εθνική ομάδα πόλο της Ιταλίας λίγους μήνες πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Όπως αναφέρει η έγκυρη εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο Ιταλός περιφερειακός Άλεξ Τζορτζέτι, δεν εμφανίστηκε τρεις φορές σε έλεγχο ντόπινγκ και αναμένεται να τιμωρηθεί.

Όπως τονίζεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο έμπειρος πολίστας δεν εμφανίστηκε σε δύο ελέγχους ντόπινγκ επικαλούμενος τεχνικές δυσκολίες. Κατέθεσε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά αλλά το σύστημα δε δέχτηκε την ενημέρωση του παίκτη, με αποτέλεσμα να τον ψάξει στο σπίτι του.
Στη διεύθυνση που είχε δηλώσεις το κουδούνι δεν έγραφε «Τζορτζέτι» με αποτέλεσμα να μην του γίνει ούτε ο τρίτος έλεγχος.
Η πλευρά του παίκτη καλείται τώρα να αποδείξει ότι η απουσία του στους ελέγχους δεν έχει κάνει με χρήση απαγορευμένων ουσιών αλλά είναι αποτέλεσμα κακής συνεννόησης.

Ανοίγει ο δρόμος για Θρύλο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση τιμωρίας του Τζορτζέτι ο Ολυμπιακός θα έχει να αντιμετωπίσει έναν σούπερ αντίπαλο λιγότερο, στην προσπάθειά του να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης στο πόλο αφού πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ατού της Προ Ρέκο!
Κι αυτό γιατί ο Τζορτζέτι θα απουσιάσει από το Final- 6 του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου προκρίθηκε η ομάδα του, Προ Ρέκο, ενώ είναι πολύ πιθανό να αποκλειστεί και από τους Ολυμπιακούς αγώνες αφού τρία non show θεωρούνται ως χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Να τονίσουμε ότι ο Τζορτζέτι έχει να επιδείξει στην καριέρα του ένα χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011 και ένα ασημένιο στους Ολυμπιακούς του 2012.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button