ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η έξαψη του Θρύλου και οι νύχτες ντροπής!

Τί σας έχει κάνει ο Ολυμπιακός μια ζωή; Τέτοια γλέντια δεν υπάρχουν… Αλλά η «συμμαχία» καλά κρατεί! Ακόμα και στα πρωτοσέλιδα.

Μεγάλη βραδιά η χθεσινή για τον Ολυμπιακό. Μεγάλη βραδιά με την 5άρα στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου ο μόνιμος Πρωταθλητής έκανα πλάκα στην ΑΕΚούλα! Κι έδειξε και κατανόηση μετά το πέμπτο γκολ και «φρέναρε». Αν δεν το είχε κάνει, οι εξάρες στους «κιτρινόμαυρους» θα ήταν πια μια ανάμνηση παλιά! Το θέμα, όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Το θέμα είναι άλλο. Ακόμα και στον τρόπο που αντιδρούν οι αντίπαλοι στην έξαψη του Ολυμπιακού, είναι ίδιοι. Τεσσάρες έτρωγε ο ένας, πεντάρες ο άλλος, την έχουν έτοιμη την… απάντηση. Νύχτα ντροπής και καλά! Ρε παιδιά, ντροπή θα ήταν να χάνετε από καμιά άλλη ομάδα έτσι. Αν σας έχει βάλει 4άρα ή 5άρα ο Ολυμπιακός δεν είναι ντροπή. Απλά είναι έξαψη! Θρυλική έξαψη!

Τον προκαλείτε συνεχώς τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου κι εκείνος φροντίζει να σας δείξει για τα καλά τί σημαίνει Πειραιάς και πόσο πολύ σας ΑΓΑΠΑΕΙ ο Ολυμπιακός. Επειδή θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες βραδιές, επειδή θα έχει κι άλλες 4άρες και 5άρες στο μέλλον, τουλάχιστον αλλάξτε λίγο τρόπο σκέψης. Μην ταυτίζεστε τόσο πολύ! Σκεφτείτε κάτι διαφορετικό γιατί θα βαρεθούν οι οπαδοί σας να διαβάσουν για νύχτες ντροπής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button