ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δικαίωση για Ολυμπιακό και Μαρινάκη

Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Όλη αυτή η σκευωρία και η προπαγάνδα καταρρέει, καθώς ο Θρύλος και ο ηγέτης του απαλλάσσονται από όλες τις κατηγορίες.

Τόσα χρόνια ένα σύστημα δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να ρίχνει λάσπη. Να σπιλώνει συνειδήσεις και ανθρώπους.

Μια υπόθεση που ήδη εξετάζεται και από τη Δικαιοσύνη στο Εφετείο Αθηνών. Οδήγησε και την Αθλητική Δικαιοσύνη να οδηγήσει σε απολογία τους άτομα που εμπλέκονταν. Μια υπόθεση που από την αρχή είχε πολλά κενά, μια υπόθεση που δεν περιλάμβανε ούτε μια κατάθεση/μαρτυρία που να υποδεικνύει το παραμικρό για όσους βρέθηκαν ως κατηγορούμενοι.

Με «μάρτυρες» που όταν έφταναν στο δικαστήριο και κατέθεταν, έλεγαν «δεν ήξερα», «δεν γνώριζα», «υπέθετα», «εκτιμούσα». Αλλά από αποδείξεις καμιά. Μόνο εικασίες και εκτιμήσεις. Έτσι, με όλο αυτό το σκηνικό να έχει διαμορφωθεί, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ παρέπεμψε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον μεγαλομέτοχο του Ατρόμητου Γιώργου Σπανό, τις δύο ομάδες και άλλα 13 άτομα για το ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

Τα κέντρα προπαγάνδας είχαν κάνει «καραμέλα» μια φράση! Φτάνουν και οι… ενδείξεις για να επιβληθεί ποινή. Ονειρεύονταν τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και την τιμωρία του συλλόγου και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η ακροαματική διαδικασία στην Επιτροπή Δεοντολογίας απέδειξε πώς όλο αυτό το διάστημα είχε στηθεί μια «φούσκα».

Διότι η απόφαση είναι απαλλακτική. Για τον ηγέτη του Θρύλου, για τον ιδιοκτήτη του Ατρόμητο, για τις δύο ομάδες, για τους άλλους 13 κατηγορούμενος. Οι κατηγορίες περί χειραγώγησης αγώνων και αλλοίωσης αποτελεσμάτων δεν υπάρχουν. Κατέπεσαν. Μια μεγάλη ΔΙΚΑΙΩΣΗ!

Επί σειρά ετών ένα σύστημα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε ήδη καταδικάσει άτομα, είχε σπιλώσει συνειδήσεις, είχε στοχοποιήσει ανθρώπους με τις εικασίες και τις… μαρτυρίες. Η Επιτροπή Δεοντολογίας έκανε το προφανές. Έβγαλε μια απόφαση που αποδίδει Δικαιοσύνη.

Ενημέρωσε τους εμπλεκόμενους πώς απαλλάσσονται από τις κατηγορίες που περιλάμβανε το κατηγορητήριο. Έτσι μπαίνει ένας τέλος σε αυτό το «παραμύθι» που ορισμένοι είχαν κάνει… σημαία όλα αυτά τα χρόνια, συκοφαντώντας αδίκως ανθρώπους για μια «υπόθεση» που δεν υφίστατο, αλλά ορισμένοι θέλησαν να της δώσουν… σάρκα και οστά για άλλους λόγους!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button