ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν θα μείνει τίποτα αναπάντητο

Ολα αυτά τα χρόνια, που η λάσπη κατά  του Ολυμπιακού δίνει και παίρνει, το μότο  ήταν να “καθαρίσει το ποδόσφαιρο από την εγκληματική οργάνωση”. Δίκες επί…δικών ,κατηγορίες, πύρινα  άρθρα εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη και  ανθρώπων που δουλεύουν στον Πειραικό σύλλογο.

Ελα όμως που έχει  ο καιρός γυρίσματα και τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους. Η “Εγκληματική οργάνωση” τελείωσε μετά και τη σημερινή απόφαση από τον Αρειο Πάγο, νωρίτερα το “Κοριόπολις”  και έχουμε και συνέχεια.

Πραγματικά το μίσος εναντίον του Ολυμπιακού είναι απύθμενο και χωρίς τέλος. Κάποιος είχε γράψει πως το “να είσαι Ολυμπιακός, σε λίγο καιρό θα είναι ποινικό αδίκημα” και μάλλον δεν απείχε και πολύ από την πραγματικότητα.

Ηρθαν οι ….”δικοί τους” ,κατά τα λεγόμενα κάποιων στην ΕΠΟ ,έβγαλαν ανακοινώσεις εναντίον του Ολυμπιακού  και βάφτισαν το φετινό Πρωτάθλημα ως το πλέον ανταγωνιστικό. Ενα Πρωτάθλημα που θα κριθεί στα δικαστήρια, ένα Πρωτάθλημα που παίρνουμε αποφάσεις για τύχες αγώνων στη μία το βράδυ , ένα Πρωτάθλημα που τιμωρούμε ομάδες  κατά το δοκούν .

Και βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μείνει έτσι…Οπως έγραψε και στην δήλωση του ο Βαγγέλης Μαρινάκης  και στην τελευταία παράγραφο …”Ας είναι βέβαιοι οι σκευωροί ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστώ, να συνθηκολογήσω και να υποκύψω, όπως νομίζουν και επιδιώκουν”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button