ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δείξαμε ότι είμαστε από τις καλύτερες ομάδες!»

ImageHandler2 (1)

Στην τιτάνια προσπάθεια της νταμπλούχου ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στάθηκε ο Κώστας Μουρίκης.

Κάθε λόγο να αισθάνεται υπερηφάνος για όλα όσα πέτυχε φέτος η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έχει ο Κώστας Μουρίκης.

Ο διεθνής φουνταριστός των νταμπλούχων Ελλάδας στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός με τις εμφανίσεις του απέδειξε ότι συγκαταλέγεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο:

«Κάναμε την πρώτη μας ήττα, εκεί που δεν έπρεπε ουσιαστικά. Θεωρώ ότι δεν μας άξιζε αυτό το αποτέλεσμα. Δείξαμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ότι είμαστε από τις καλύτερες ομάδες. Στον τελικό δεν παίξαμε καλά, δεν παίξαμε έτσι όπως θέλαμε σε αυτό το παιχνίδι. Χάσαμε από μια πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Γιουγκ. Ωστόσο φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά γιατί καταφέραμε να φτάσουμε στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο και πρέπει να παραμείνουμε εκεί τα επόμενα χρόνια.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν πάρα πολύ συγκλονιστικός σε όλη τη διάρκεια του Final Six, τον ευχαριστούμε πολύ και τον θέλουμε κοντά μας. Θεωρώ ότι είναι ο 8ος παίκτης μας όλη τη χρονιά και στο Ελληνικό και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έμαθα ότι κάποια άτομα δεν κατάφεραν να μπουν στο κολυμβητήριο. Είναι αδιανόητο σε έναν αγώνα ευρωπαϊκό, σε έναν τελικό να μην μπορούν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους ορισμένα άτομα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αυτό πρέπει να το κοιτάξουν οι υπεύθυνοι και να το βελτιώσουν στα επόμενα Final Six».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button