ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Basket League: Κληρώνει στις 23/7

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Διότι ο χρόνος ήδη μετά αντίστροφα για το νέο. Δηλαδή αυτό που θα αρχίσει τον προσεχή Οκτώβριο. Εξάλλου αν και μένει χρόνος ως το πρώτο τζάμπολ για τη σεζόν 2024-25, δεν απομένει πολύς ως την κλήρωση. Ειδικότερα, η Λίγκα έκανε γνωστό πώς σε μερικές εβδομάδες θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Basket League: Κληρώνει στις 23/7.

Η ημερομηνία της κλήρωσης της Basket League

«Στη σημερινή (3/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ την πρώτη μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2023-24, τα μέλη ενημερώθηκαν για την εντυπωσιακή αύξηση των εισιτηρίων της Stoiximan Basket League που ανέρχεται στο 30% σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Αποφασίστηκε η κλήρωση της νέας Stoiximan Basket League, του 33ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος, να πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου και την ίδια ημέρα να γίνει η ετήσια Γενική Συνέλευση.

Το Super Cup, η διοργάνωση που θεσμοθέτησε ο ΕΣΑΚΕ το 2020, θα γίνει για τρίτη συνεχή σεζόν στο νησί της Ρόδου, καθώς οι δύο προηγούμενες διοργανώσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Το All Star Game δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των πολλών υποχρεώσεων των συλλόγων και της Εθνικής ομάδας που περιλαμβάνει το καλεντάρι της καινούργιας σεζόν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button