ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αξιος της μοίρας του

Της τρελής το πανηγύρι έχει γίνει στα Social Media με την απόλυση του Μπέσνικ Χάσι. Ενός ανθρώπου που έφαγε το κεφάλι του μόνος του, χάνοντας ακόμα μία ευκαιρία στην καριέρα του, μετά τις Αντερλεχτ και Λέγκια.

Σαφέστατα και  σε αυτόν πιστώνεται το γεγονός ότι εν την παρουσία του , ο Ολυμπιακός πέρασε στους ομίλους, αλλά όπως έχω γράψει και παλιότερα, αυτός ήταν μόνο ο πρώτος στόχος που επετεύχθη. Υπήρχαν άλλοι δύο. Και το Πρωτάθλημα είναι ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.

Ο Κοσσοβάρος, ήταν πολύ τυχερός  μιας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης του πήρε ότι του ζήτησε.  Μάλιστα, λίγο πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος έπεσε στο τραπέζι ,ελέω Βούκοβιτς,  το  να αποκτηθεί ένας ακόμα κεντρικός αμυντικός. Ο Χάσι είπε όχι.

Επειδή όμως σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση τα ίδια έκανε και με την Αντερλεχτ ,αλλά και τη Λέγκια , με τη δεύτερη  να είναι κοπιαριστή περίπτωση με αυτή του  Ολυμπιακού.

Ο Χάσι πιστώνεται για τρία πράγματα. Πρώτον..Για εμμονές με συγκεκριμένους παίκτες και τη χρησιμοποιήση τους.

Δεύτερον: Για κακή διαχείριση μέσα στο παιχνίδι, μιας και δεν μπορούσε να αλλάξει με κινήσεις του ένα παιχνίδι.

Τρίτον : Κακή προετοιμασία, με τους παίκτες στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος να μην έχουν τα απαραίτητα τρεξίματα.

Και για να το τελειώνουμε το θέμα. Οταν χάνεις τη μπάλα μετά τη Σπόρτιγκ και μαζί και την ψυχραιμία σου, όταν έχεις ένα πλήρες ρόστερ σαφέστατα  έχεις και κάποιες απουσίες λόγω τραυματισμών, αλλά κάνεις αλχημείες, είτε στην αποστολή, είτε στην 11άδα, είτε στις αλλαγές, τότε κύριε Χάσι είσαι άξιος της μοίρας σου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button