ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανανέωσε και ο Γιάννης Φουντούλης

Εδώ θα είναι για άλλη μια χρονιά ο Γιάννης Φουντούλης. Μιας και ο έμπειρος περιφερειακός θα συνεχίσει να φορά το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Εξάλλου, οι συζητήσεις που έκανε με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Θρύλου δεν κράτησαν πολύ. Όμως είχαν την επιθυμητή κατάληξη για τους εμπλεκόμενους. Δηλαδή τη συνέχεια της συνεργασίας των νταμπλούχων Ελλάδας με τον διεθνή πολίστα. Ανανέωσε και ο Γιάννης Φουντούλης

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Πιο συγκεκριμένα, ο Ερασιτέχνης Θρύλου ανέφερε: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Φουντούλη. Ο διεθνής περιφερειακός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου».

Η δήλωση του Γιάννη Φουντούλη

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια σεζόν θα είμαι μέλος του Ολυμπιακού. Η χρονιά που πέρασε ήταν επιτυχημένη για την ομάδα, κατακτήσαμε τους τίτλους στην Ελλάδα. Αλλά  φτάσαμε και πάλι στο Final-4 και πολύ κοντά στο να βρεθούμε στον τελικό. Η επόμενη χρονιά είναι πολύ ξεχωριστή, καθώς o σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής. Όπως είναι φυσικό, οι στόχοι της ομάδας παραμένουν και πάλι το ίδιο υψηλοί. Προσωπικά, εξακολουθώ να έχω μεγάλο κίνητρο και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ώστε να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button