ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αφίξεις για τις ξένες του Θρύλου

Η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού είναι σε εξέλιξη. Επιπλέον, το προσεχές Σάββατο (2/9) είναι και το πρώτο φιλικό. Καθώς τα κορίτσια του Θάνου Νίκλα θα αντιμετωπίσουν, εκτός έδρας, την Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Ωστόσο μέχρι τώρα οι προπονήσεις έχουν μόνο Ελληνίδες παίκτριες. Αλλά αυτό θα αλλάξει τις επόμενες ημέρες. Αφίξεις για τις ξένες του Θρύλου.

Αφίξεις για τις ξένες

Όπως είχαμε αναφέρει και πριν μερικές ημέρες, οι ξένες παίκτριες του Ολυμπιακού θα χάσουν τις πρώτες ημέρες των προπονήσεων. Όμως, αυτό θα αλλάξει άμεσα. Καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι αφίξεις τους. Καταρχάς, οι δύο πρώτες φτάνουν την Παρασκευή. Δηλαδή η Κριστίνα Βίτολα και η Αμάντα Κάντζι. Κατά συνέπεια, η Λετονή και η Σουηδή ανοίγουν το… χορό των αφίξεων. Ωστόσο θα έχει και συνέχεια.

Διότι την Κυριακή θα φτάσει η Μπρουκ Γουίλιαμς στη χώρα μας. Επίσης, τη Δευτέρα είναι η άφιξη στην Αθήνα της τελευταίας, της Ζιομάρα Μόρισον. Επομένως από την επόμενη εβδομάδα ο Θάνος Νίκλας και οι παίκτριές του θα δουλέψουν στο 100%. Καθώς ο Έλληνας προπονητής θα έχει στη διάθεσή του και τις 4 ξένες παίκτριες της ομάδας. Αφίξεις για τις ξένες του Θρύλου.

Απαρτία για το Θρύλο

Άρα θα μπορέσει να αρχίσει ουσιαστικά η προετοιμασία για τον Ολυμπιακό. Αν και αυτές τις ημέρες οι «ερυθρόλευκες» δουλεύουν εντατικά. Όμως, όταν θα υπάρξει απαρτία, θα μπουν και οι βάσεις. Επιπρόσθετα, οι τρεις από τις τέσσερις ξένες παίζουν κοντά στο καλάθι. Κατά συνέπεια, θα είναι εφικτό να αρχίσει ο Νίκλας θα δουλεύει ειδικότερα με τα συστήματα της επίθεσης. Για την ακρίβεια θα έχει λίγες ημέρες μπροστά του, ως το πρώτο φιλικό με όλο το ρόστερ στη διάθεσή του. Μιας και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 13:00, θα διεξαχθεί το διεθνές φιλικό με την ιταλική Μπατιπάλια, στο ΣΕΦ. Οπότε εκεί θα γίνουν τα ανεπίσημα… αποκαλυπτήρια της ομάδας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2023-24.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button