ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δίδυμο φωτιά!

Ο Ολυμπιακός έβγαλε χαρακτήρα και αντίδραση,μετά την ήττα  από την Μπασκόνια επικρατώντας του Προμηθέα με 92-75. Γουόκαπ με 20 πόντους,Φαλ με 15 και Πίτερς με 14 οι κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό.

 

Ο MVP: Τόμας Γουόκαπ. Ο “Θωμάς” μετά το κακό παιχνίδι με τη Μπασκόνια ήταν εξαιρετικός παίζοντας  όσα λεπτά χρειαζόταν για να βγάλει όλη του την ποιότητα.

ΤΟ «ΚΛΕΙΔΙ»: Το  14-4 στο πρώτο κομμάτι της τρίτης περιόδου που μετέτρεψε το 51-39 σε 65-43

.ΑΔΥΝΑΜΟΣ «ΚΡΙΚΟΣ»: Ίγκνας Μπραζντέικις. Ο Λιθουανός ήταν εκτός κλίματος του ματς και δεν κατάφερε ακόμα και σε τέτοιο ματς να κάνει τη διαφορά έχοντας πέντε πόντους.

THE POINT: Η εξαιρετική άμυνα του Ολυμπιακού και το ότι η ομάδα βρήκε λύσεις στην επίθεση με τους 92 πόντους.Γεγονοτα  που έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση του ματς.

 

Αργό πρώτο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός μπήκε χαλαρός στο πρώτο κομμάτι του αγώνα με τον Πίτερς να έχει 8 πόντους με το σετ παιχνίδι  να βολεύει τους Πατρινούς και το 19-17 να είναι το σκορ για την πρώτη περίοδο.Με τον Προμηθέα να επιστρεφει από το 17-8.

Γουοκαπ Killer

Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να δώσει δικαιώματα στον Προμηθέα που πέραν του Καουαν δεν έβρισκε λύσεις ενώ ο Μπαρτζώκας ακροβατώντας μεταξύ αποτελέσματος και ροτεισον έβαλε τον Τανουλη που βοήθησε και σε πόντους και δημιουργία.

Όταν το ματς άρχισε να γίνεται ζορικο ο Γουόκαπ με σερί τρίποντα έδωσε τη λύση και έβαλε το νερό στο αυλάκι για το 51-39 του ημιχρόνου.

14-4 και …Άντε Γειά

Ο Ολυμπιακός δεν είχε όρεξη για να κάνει το ματς ντέρμπι και στις αρχές της τρίτης περιόδου έσφιξε άμυνα ,βρήκε επιθετικές λύσεις και με ένα σερί 14-4 ξέφυγε με +20 και δεν κοίταξε ποτέ πίσω του

Ο Φαλ ήταν κυρίαρχος (15ποντοι-8 ριμπάουντ),ο Παπανικολάου έδινε ουσία όπως και ο Πίτερς με τον Προμηθέα να εμφανίζει στο ματς και την τελευταία περίοδο το νεαρό Πρέκα που σε λίγα λεπτά έβαλε πέντε πόντους και μάλιστα ένα τρίποντο του 17 χρόνου πανηγυριστηκε έξαλλα από τους Πατρινούς.

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον το ματς της Τρίτης με την Μακάμπι στη Σερβία με τη δεύτερη διαβολοεβδομαδα προ των πυλών

Σχετικά Άρθρα

Back to top button