ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επική ανατροπή και τελικός για τη Λιβερπουλ

Με μία επική ανατροπή, η Λίβερπουλ έφερε τα πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά στην παρουσία της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ  αλλά και έστειλε τον Ολυμπιακό στον Β Προκριματικό της διοργάνωσης για την επόμενη σεζόν.  O Tσιμίκας έγινε μόλις ο δεύτερος; Ελληνας, μετά τον Ακη Ζήκο που θα πάει σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ

Η Βιγιαρεάλ μπήκε πολύ  δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το Ντία που εκτέλεσε από κοντά τον  Αλισον.

Οι Ισπανοί ήταν επικίνδυνοι μέχρι και το 16, όπου η Λίβερπουλ ισορρόπησε το ματς με τη Βιγιαρεάλ να ζητάει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αλισον στο Λο Σελσο αλλά το var έδειξε παίζετε. Κάπως έτσι, φτάσαμε στο 41.

Ο Καπουέ έβγαλε τη σέντρα απο δεξιά και ο Κοκλέν έκανε το 23-0 ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα!

Στο β ημίχρονο, η Λίβερπουλ μπήκε πολύ αποφασισμένη  για να μην πέσει θύμα έκπληξης. Η αλλαγή του Ντίας με το Ζοτα άλλαξε το μομέντουμ και οι reds άρχισαν να θυμίζουν Λίβερπουλ.  Απείλησαν πρώτα με το δοκάρι του Αρνολντ στο 55 και το γυριστό του Ντίας που δεν βρήκε στόχο δύο λεπτα μετά, για να φτάσουμε στο 62, όταν ο Φαμπίνιο ,απο θέση δεξιού εξτρέμ βρέθηκε σε θέση βολής και σκόραρε για το 2-1 με τη μπάλα να περνάει κάτω απο τα πόδια του Ρούλι.

Στο 67, ο Αρνολντ έβγαλε σέντρα και ο Ντίας ,με κεφαλιά έκανε το 2-2 με την ολική ανατροπή για την ομάδα του Τσιμίκα (μπήκε αλλαγή στο 81) να σκοράρει ύστερα απο εξαιρετική αντεπίθεση .

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ (79′ Οριέ), Τόρες, Εστουπινιάν (79′ Τριγκέρος), Λο Σέλσο, Παρέχο, Καπού, Κοκλέν (69′ Πεδράθα), Ζεράρ Μορένο (70′ Τσουκουέζε), Ντιά (79′ Αλκάθερ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (81′ Τσιμίκας), Φαμπίνιο (84′ Μίλνερ), Κεϊτά (81′ Χέντερσον), Τιάγκο (80′ Τζόουνς), Ζότα (46′ Ντίας), Σαλάχ, Μανέ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button