ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάτω τα χέρια απο “Πριντ” και “Παπ”

Πως τα πάνε, πως τα φέρνουν κάποιοι για ΟΛΑ φταίει ο Ολυμπιακός. Και μάλιστα κάποιοι παντελώς αφελείς τολμάνε να βγάζουν στη σέντρα ζωντανούς Θρύλους όπως ο Πρίντεζης η ο Παπανικολάου.

Ο λόγος; Πολύ απλά  ότι είναι παίκτες του Ολυμπιακού  και ότι επειδή ένιωθαν εξαπατημένοι ,θέλετε, κορόιδα θέλετε αποφάσισαν, μαζί με τον  Κόνιαρη να μείνουν  μακριά απο την Εθνική με προπονητή τον Πιτίνο.

Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα με τον Αμερικανό κόουτς. Συμπαθής άνθρωπος είναι, αλλά για να τα λέμε όλα,  αυτό  το ..θεατρικό με την ένταξη του στην Εθνική και  εν συνεχεία στον Παναθηναϊκό αν μη τι άλλο, προκαλεί. Ειδικά μάλιστα όταν λίγο πριν και μετά την ένταξη του στην Εθνική ομάδα, χωρίς να πάρει φράγκο όπως είπε,  οι φήμες περί ένταξης του στο “Τριφύλλι” έδιναν και έπαιρναν.  Στην Ελλάδα είμαστε και ο θυμόσοφος λαος αναφέρει πως καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.Οσοι μάλιστα εξεπλάγησαν (γελάω) από την ένταξη του Πιτίνο στον Παναθηναϊκό ή είναι άσχετοι ή καλοί ηθοποιοί.

Οσο για αυτούς που προσπαθούν να εγκαλέσουν ή  να “συνετίσουν” ως θεωρούν με τον τρόπο τους ,τους διεθνείς  τότε μάλλον δεν ξέρουν  τι συβαίνει στο μαγικο κόσμο του Ελλληνικου μπασκετ ή τους αρέσει να εθελοτυφλούν με το ατυχές παράδειγμα για τον Θοδωρή Βλάχο και την παρουσία του στον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα Πόλο. Ο Βλάχος είναι μίας απόλυτα κοινής αποδοχής από όλους και μην ξεχνάμε ότι το 85 % των διεθνών είναι παίκτες του Ολυμπιακού .  Εδώ μιλάμε- και δεν το αποφεύγει ο Πιτίνο στη δήλωση του -ότι συναντήθηκε με τους Πρίντεζη και Παπανικολάου,όπως και με άλλους διεθνείς και τους είπε ότι θα ήταν …Greek Pitino  που εν μία εβδομάδα έγινε ..Green.. Aλλά τότε, όπως είπε, δεν υπήρχε ελεύθερη  θέση.

Οσον αφορά το ματς με την Αρμάνι τα έχουμε ξαναπεί. Η ομάδα χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο. Και πρώτα απο όλα στα ..μέσα της ο καθένας και όλοι μαζί να κάνουν αυτοκριτική και αυτοί που πρέπει να γίνουν ηγέτες. Οποιος, όμως υποτιμά  τους Σπανούλη-Παπανικολάου και Πρίντεζη που έχουν και παραέχουν την Καρδιά του Πρωταθλητή  καλύτερα να ασχοληθεί με πλέξιμο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button