ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα στέψης για την Κ-20!

Η απονομή του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος θα απονεμηθεί στην αήττητη ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της αναμέτφησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Η ώρα της στέψης έφτασε για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Το Σάββατο (22/4) μετά από τον αγώνα της Super League K-20 ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον ΠΑΣ Γιάννινα εκπρόσωπος της διοργανώτριας θα απονείμει στην Κ-20 του Θρύλου την κούπα του Πρωταθλητή!

Η έναρξη της αναμέτρησης με το συγκρότημα της Ηπείρου έχει οριστεί για τις 12;00, με την “αρμάδα” του Βασίλη Βούζα να επιχειρεί να διευρύνει το αήττητο για 27η αγωνιστική, ώστε παράλληλα να επιβεβαιώσει την ξεκάθαρη ανωτερότητά της έναντι όλων των εγχώριων αντιπάλων της. Στην πορεία προς την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού τίτλου, το οποίο πανηγύρισε μαθηματικά με την εκτός έδρας νίκη της επί του Λεβαδειακού με 1-3 την προηγούμενη αγωνιστική.

Αξίζει να τονιστεί ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι το έκτο συνολικά για την ομάδα Νέων που είναι φυσικά στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η Κ-20 του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει τον τίτλο το 2004, το 2010, το 2013, το 2015, το 2016 και το 2017.

Στον αγώνα αλλά και στην απονομή θα δώσουν το παρών όλα τα τμήματα της Ακαδημίας αλλά αντιπροσωπεία των Σχολών Αττικής.

Στο μεταξύ η δράση για την Ακαδημία θα συνεχιστεί και την Κυριακή (11:45) αφού οι Έφηβοι αγωνίζονται για την 25η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League K-17 με τον Ατρόμητο Αθηνών στο γήπεδο του Ηφαίστου. Ο Ολυμπιακός μετά από 24 αγώνες είναι στην 1η θέση του Νοτίου ομίλου με 50 βαθμούς.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button