ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ώρα στέψης για Θρύλο!

Δυνατά για την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου νταμπλ, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού φιλοξενεί τον Πανναξιακό στον τρίτο τελικό των πλέι – οφ (20:00).

 

Με τη θέα του πέμπτου συνεχόμενου πρωταθλήματος να προσδίδει λάμψη στην … ατμόσφαιρα, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού ορμάει για την διεύρυνση της αυτοκρατορίας της και σε αυτό το άθλημα!
Οι «ερυθρόλευκες«» με νωπές τις δάφνες των δύο δικών τους τους ισάριθμους πρώτους τελικούς, υποδέχονται τον Πανναξιακό το βράδυ του Σαββάτου στον τρίτο τελικό των πλέι – οφ (20:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Οι παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θέλουν όσο τίποτε άλλο να φτάσουν στο 3-0 και να γιορτάσουν μαζί με τον μοναδικό τους κόσμο την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου νταμπλ και … 12ου συνολικά τίτλου του τμήματος!

Ένα τμήμα που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της τελευταίας εξαετίας, φτάνοντας πρόσφατα μέχρι τον πρώτο ευρωπαϊκό του τελικό στο Challenge Cup κλείνοντας ιδανικά μια θρυλική χρονιά!

Στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος με τον Πανναξιακό, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button