Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ώρα πρόκρισης για Θρύλο!

065514

Αποφασισμένος για νίκη-πρόκριση Σστους «32» του Europa League ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Γιανγκ Μπόις στον Ναό (22:05, COSMOTE TV1).

 

Με ακλόνητη πίστη και με την αποφασιστικότητα στο υψηλότερο σημείο της, φιλοξενεί ο Ολυμπιακός την Γιανγκ Μπόις, στοχεύοντας στην νίκη – πρόκριση για τους «32» του Europa League (22:05, COSMOTE TV 1)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με την ψυχολογία στα ύψη από τις συνεχόμενες επιτυχίες τους στο προηγούμενο διάστημα, επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά από διάστημα 18 ημερών και από το θριαμβευτικό 3-0 επί του Παναθηναϊκού και θέλουν όσο τίποτε άλλο την νίκη απέναντι στους Ελβετούς, ώστε να φιξάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Παράλληλα, ενδεχόμενη νίκη θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο στην «αρμάδα» του Πάουλο Μπέντο ακόμη και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, η οποία θα … παιχθεί στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον ΑΠΟΕΛ επί κυπριακού εδάφους

Εκτός αγωνιστικών πλάνων έμεινε ο Όσκαρ Καρντόσο ο οποίος είχε έναν τραυματισμό πριν λίγες ημέρες στην προπόνηση και του τοποθετήθηκαν ράμματα στο μέτωπο. Εκτός και οι Ντε λα Μπέγια, Μάριν και Ντομίνγκεζ, «μέσα» οι Ανδρούτσος και Μανθάτης.

Αναλυτικά την 18άδα του Θρύλου απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button