ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ώρα Θρύλου, 21.45!

Στο Βελιγράδι και συγκεκριμένα στο “Στάντιον Παρτιζάνα” χτυπούν όλες οι ερυθρόλευκες καρδιές και βρίσκονται τα… βαμμένα κόκκινα μυαλά! Εκεί όπου ο Θρύλος έχει το πρώτο του ραντεβού με την ιστορία απέναντι στην Παρτίζαν (NS1, 21.45) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, στον δρόμο για τους ομίλους.

Οι πρωταθλητές δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, αφού είναι πανέτοιμοι και έχουν ολοκληρώσει σωστά όλα όσα έπρεπε να κάνουν, με τον Μπέσνικ Χάσι επίσης να δηλώνει πως η ομάδα είναι “κομπλέ” για το πρώτο ματς της χρονιάς.

Παρά το γεγονός ότι ο τεχνικός των ερυθρολεύκων έχει στο μυαλό του το αγωνιστικό πλάνο, θέλησε να κρατήσει “κλειστά” τα χαρτιά του στην μονομαχία των πάγκων απέναντι στον Μίροσλαβ Τζούκιτς. Γεγονός που ελπίζει να του δώσει την δυνατότητα για το “απρόβλεπτο” απέναντι στους πρωταθλητές Σερβίας και ως εκ τούτου το πλεονέκτημα.

Με δεδομένες λοιπόν τις απουσίες των Μποτία, Ανδρούτσου και Ελαμπντελαουί, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά και των Ταχτσίδη, Ελιουνούσι, Μανθάτης, Μάρτινς, Σκαφίδας και του νεοαποκτηθέντα Μίλιτς, η αποστολή του Ολυμπιακού διαμορφώνεται ως εξής:

Ανσαριφάρντ, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button