Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ύμνοι» Ντοντό για Θρύλο!

ntonto-ael-1

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο ….περυσινός δυνάστης του ΠΑΟ Ντοντό.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στον τεράστιο βαθμό δυσκολίας που κρύβει για την νέα του ομάδα, τη Λάρισα η κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Ντοντό!

Ο Βραζιλιάνος πρώην φορ της Γκαμπάλα, που με τα δύο δικά του τέρματα πέρυσι είχε αναγκάσει τον … καρπαζοεισπράκτορα της Ευρώπης ΠΑΟ σ’ έναν ακόμη εξευτελιστικό αποκλεισμό από τα πλέι – οφ του Europa League, στις δηλώσεις που παραχώρησε, δεν έκρυωε τον θαυμασμό του για τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας Θρύλο:

«Το να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό είναι πάντα πολύ δύσκολο. Αλλά, παίζουμε εντός έδρας και χρειαζόμαστε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό ματς για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν τέτοιον αντίπαλο θα μπορέσει να δώσει πολλή αυτοπεποίθηση στην ομάδα για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε ένα κανονικό πρωτάθλημα για να παλέψουμε με τις ομάδες που θα είναι στις πρώτες θέσεις. Το πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν είναι δύσκολο και ισορροπημένο. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που γίνεται».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button