ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Όχι” το ρεπορτάζ του αγώνα Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Κανονικά τέτοια ώρα θα έπρεπε να είχαμε το ρεπορτάζ του αγώνα Λεβαδειακού – Ολυμπιακού από το εθνικό στάδιο Λιβαδειάς. Όμως επειδή, ως γνωστόν κάποιοι έκριναν ότι η καλύτερη δυνατή λύση για να έρθει η εξομάλυνση (όπως κι αν την εννοούν) ήταν να διακοπεί επ’ αόριστον το πρωτάθλημα, δεν το έχουμε το ρεπορτάζ αφού οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν.

Κανονικά, όπως έχουμε ξαναγράψει, σε καμία σοβαρή ποδοσφαιρικά χώρα δεν συμβαίνει αυτό, επομένως, σήμερα θα διαβάσετε “όχι” το ρεπορτάζ του αγώνα Λεβαδειακός – Ολυμπιακός.

Προς χάρην της “εξομάλυνσης”, προς χάρην της “εξυγίανσης”, ο Ολυμπιακός δεν έφτασε ποτέ στην Λιβαδεια και στο εθνικό στάδιο κατά τις 17.30 για να κάνει τον καθιερωμένο περίπατο. Ούτε και βγήκε κατά τις 18.45 για να κάνει το καθιερωμένο ζέσταμα πριν την σέντρα του αγώνα.

Ακόμη περισσότερο, οι 22 ποδοσφαιριστές δεν βγήκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο για το τελετουργικό της σέντρας και ούτε αντάλλαξαν λάβαρα στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Η σέντρα δεν δόθηκε ποτέ από τον διαιτητή ούτε ο Ολυμπιακός που έψαχνε πάση θυσία την νίκη σήμερα πέτυχε κάποιο ή κάποια γκολ που θα του έδιναν την νίκη.

Έτσι λοιπόν, “όχι” μετά το τέλος του αγώνα, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια και “όχι” ο Ολυμπιακός δεν πήρε νίκη που χρειαζόταν για να προχωρήσει στον στόχο του που είναι νίκες ως το τέλος για να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί από αυτή τη σεζόν.

Αυτά λοιπόν δεν έγιναν σήμερα στην Λιβαδεια και το Redaroume δεν ήταν ούτε εκεί, ούτε μπόρεσε να καταγράψει συμβάντα για να σας παρουσιάσει το ρεπορτάζ του αγώνα. Διότι είπαμε. Τουλάχιστον σήμερα με την διακοπή και που δεν είδαμε τον Ολυμπιακό μας, μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι πως…… το ποδόσφαιρο έγινε καλύτερο!!!!!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button