ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Όχι” από ξενοδοχείο; Ιδού οι εναλλακτικές λύσεις! (pics)

Αμάν αυτοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Απρεπείς!!! Δεν ντρέπονται να κοροϊδεύουν στις εξέδρες και με συνθήματα το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε τα χρήματα να καταλύσει στην Λιβαδειά για τις ανάγκες του αγώνα με τους Βοιωτούς;

Εμείς ορμώμενοι από αυτό που έγινε χθες, αποφασίσαμε να προτείνουμε τους ιδανικότερους και ανέξοδους τρόπους ώστε να καταλύσει με ασφάλεια και πάνω από όλα με “ζεστασιά” η αποστολή των πρασίνων στην Λιβαδεια.

Λύση 1η: Η κλασσική λύση! Σκηνές κάμπινγκ που έχει κάνει την εμφάνισή της ήδη στα social media. Τόσα ξέφωτα έχει έξω από τη Λιβαδειά και τόσες πλαγίες. Ούτε χιόνι υπάρχει, οπότε έίναι μία αρχόντική λύση!

Λύση 2: Σλίπινγκ Μπαγκ. Πολύ πιο φτηνό από την σκηνή εδώ που τα λέμε και πιο φυσιολατρική! Αξίζει τον κόπο γιατί μένει για πάντα και μπορεί να χρειαστεί και για πιο εξτρίμ αποστολές στο μέλλον!

Λύση 3: Φωτια αλά καμπ! Μπορεί ο ύπνος και η διανυκτέρευση να μην είναι άνετη αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει ζεστασιά. Για το ζαχαρωτό δεν παίρνουμε όρκο αλλά σίγουρα, Λιβαδειά είναι εκεί, όλο και κάνα σουβλάκι θα βρεθεί για ψήσιμο. Προσοχή παιδιά όταν φύγουμε την σβήνουμε ε;

Λύση 4η: Η έσχατη! Πηγές Κρυας. Αφθονος χώρος στις φυλλωσιές δεξιά κι αριστερά στις όχθες. Μπορεί και σε αυτή τη περίπτωση ο ύπνος να μην είναι ο καλύτερος αλλά το πρωί υπάρχει η δυνατότητα ενός κρύου μπάνιου για να σφίξει το δέρμα. Ουδέν κακόν αμιγές καλού!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button