Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όταν ο Αμπντούν «τελείωσε» τον εκλεκτό πελάτη! (Video)

Σαν σήμερα το 2012 ο Ολυμπιακός με γκολάρα του Αλγερινού εξτρέμ στο 52΄ έφυγε θριαμβευτής από το ΟΑΚΑ ταπεινώνοντας 0-1 τον Παναθηναϊκό και συνέχισε την φρενήρη του κούρσα προς την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ.

 

Μ’ έναν εκτός έδρας θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού με 1-0 είναι άρρηκτα συνδεδεμένη για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια ο Θρύλος με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τελευταία του σεζόν στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου απέδρασε θριαμβευτής από το ΟΑΚΑ, κάνοντας το πιο αποφασιστικό του βήμα για την κατάκτηση του νταμπλ.

Σ’ ένα παιχνίδι το οποίο είχε σημαδευτεί από τα εκτεταμένα επεισόδια των … αντιεξουσιαστών οπαδών του Παναθηναϊκού, αφού τα καθίσματα «σφύριζαν» επάνω από τα κεφάλια των παικτών του Ολυμπιακού αλλά και ολόκληρης της  «ερυθρόλευκης» αποστολής,  ο Θρύλος έφτασε στην νίκη με 1-0 που ουσιασιτκά ισοδυναμούσε με τίτλο, βάζοντας ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες των αιώνια στερημένων…

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, η οποία διεκόπη στο 83ο λεπτό, λόγω ρίψης αντικειμένων από την πράσινη εξέδρα, το πέτυχε ο Τζαμέλ Αμπντούν στο 52’ με εξαιρετικό πλασέ.

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές εκείνου του αγώνα στο παρακάτω video

,

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button