ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όταν μιλάει ο Σφαιρόπουλος !

Περιμένοντας να κάτσει η σκόνη από τις δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου , που άφησε σωστά υπονοούμενα για την διαιτησία στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό έκανα πολλές και χρήσιμες διαπιστώσεις.
Αρχικά εξεπλάγην από την υποκρισία ορισμένων ανθρώπων που ασχολούνται με το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Μπάσκετ που εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Έλληνα προπονητή. Δεν θα ονομάσω ούτε θα φωτογραφίσω πρόσωπα και καταστάσεις για ένα και μόνο λόγο ! Υπάρχουν οι αναγνώστες οι απλοί φίλαθλοι για να κρίνουν. Άλλα πάνω από όλα ο απλός κόσμος που παρακολουθεί τι συμβαίνει στο έρημο Ελληνικό μπάσκετ όταν το διοργανώνουν οι γνωστοί « Φάροι » του αθλητισμού.
Τι είπε λοιπόν ο Σφαιρόπουλος που έθιξε την ευαισθησία όλων αυτών ? Απλά είπε το αυτονόητο ότι για μια ακόμα φορά ο Ολυμπιακός βρήκε μπροστά του τους γνωστούς άγνωστους που έκαναν το καθήκον τους. Ένα καθήκον που ακόμα και όταν οι πρωταθλητές που μπορεί να μην ήταν καλή σε όλη την διάρκεια του αγώνα προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή στο φινάλε δεν του το επέτρεψαν οι διαιτητές. Αυτό το τρομερό άφησε να εννοηθεί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι αντικειμενικοί έπεσαν να τον φάνε. Αλήθεια ποιοι ? Αυτοί που κλείνουν τα μάτια στα όργια των Πράσινων τόσα χρόνια . Αυτοί που την αλητεία την έχουν βαφτίσει πάθος και παράλληλα τις απάτες διευκολύνσεις της ανώνυμης εταιρίας. Ναι ακριβώς όλοι αυτοί που οι ευαισθησίες τους εξαντλούνται προς τον Πειραιά και εξανεμίζονται προς τα Βόρεια προάστια. Και φυσικά αυτοί που εξυμνούν τους αδελφούς Αγγελόπουλους για το ήθος τους και τη μεθοδικότητα τους αρκεί όμως οι πρωταθλητές να μην διαμαρτύρονται. Να μην θίξουν την αγαπημένη τους ΚΕΔ που είδε άψογη διαιτησία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και φυσικά τον Φάρο του Ελληνικού Αθλητισμού που εντελώς συμπτωματικά ετοιμάζεται να ορίσει τον τελικό του κυπέλλου και πάλι στο ΟΑΚΑ αφού πρώτα εκβιάζει με τον γνωστό τρόπο ότι αν δεν είναι το ΟΑΚΑ θα είναι η Κρήτη !
Όλοι αυτοί είναι που θέλουν ένα δυνατό Ολυμπιακό αλλά χωρίς φωνή και αντίδραση και ένα προπονητή που θα λέει και ευχαριστώ στην αδικία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button