ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όταν δεν φαίνεται ο πάτος που πιάνεις…

Κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν δύναμη ρίχνοντας λάσπη στους άλλους. Κάποτε όμως οι μάσκες πέφτουν και αργά ή γρήγορα η αλήθεια αποκαλύπτεται. Και έρχεται ώρα που διαπιστώνεις ότι είσαι μόνος σου έχοντας ελάχιστους “παρατρεχάμενους” που διπλώνουν τη μέση στα δυο για ένα εικοσαευράκι…

Κοινώς, το βαρέλι δεν έχει πάτο!

Τη στιγμή που οι δείκτες των εργομετρικών των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού αρχίζουν να πηγαίνουν…. προς τα πίσω, τη στιγμή που ο καθένας εκεί μέσα πάει όποτε του έρθει στην προπόνηση, τη στιγμή που αποδεσμεύεται ο μόνος σοβαρός παίκτης που αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι (Λεντέσμα), τη στιγμή που ακόμη και οι ίδιοι οι οπαδοί έχουν γυρίσει την πλάτη ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, κάποιους εξακολουθεί να τους απασχολεί πως να λασπολογήσουν τους άλλους.

Κάποτε όμως η λάσπη όσο και να σκάψεις τελειώνει. Κάποια στιγμή σε παίρνουν χαμπάρι και πλέον αρχίζουν να γελάνε και τα ντουβάρια.

Δεν έφταναν τα εξωγηπεδικά πλήγματα στον Παναθηναϊκό, χθες έσκασε ένα ακόμα από τα…. ενδοδικαστικά.

Χτες έσκασε και πάλι θέμα με νέες καταδίκες σε πραγματικές και όχι τηλεοπτικές δίκες! Και είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό, όχι η πρώτη!

Κι αντί να σχεδιάσουν το μέλλον της ομάδας μπας και καταφέρουν να πάρουν κάνα πρωτάθλημα (που έλεγε ο Μέγας Σωκράτης) κοιτάνε να μειώσουν τους τίτλους της κάθε χρονιάς.

Συμπέρασμα: Για ποια άλλα 14 λοιπόν πρωταθλήματα που έχει τάξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλάμε; Η συσπείρωση που έχει προκαλέσει το όλο θέμα στις τάξεις του Ολυμπιακού, από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο είναι τέτοια που πλέον θα φτάσουμε στα… 24 και θα το σκεφτούμε…..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button