ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όποιος νύχτα περπατεί…

Απίθανα πράγματα από τον πρώην διαιτητή και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κωνσταντινέα. Την ώρα που η χώρα θρηνεί την απώλεια 20 ατόμων από τις καταστροφικές πλημμύρες και ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έχει κηρύξει τη χώρα σε τριήμερο Εθνικό Πένθος, ο πρώην διαιτητής, άρχισε τα… νυχτοπερπατήματα, μιας και εθεάθη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα, με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Και αυτό, δεν το λέμε εμείς. Υπάρχει κανονική καταγραφή, από την ιστοσελίδα to10.gr.

Δείτε το χαρακτηριστικό δημοσίευμα:

«Μπορεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος εξαιτίας της τεράστιας καταστροφής στην περιοχή της Μάνδρας, όπου θρηνούμε 20 νεκρούς, όμως ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας θεώρησε ότι ο καλύτερος τρόπος να συμμετάσχει στο εθνικό πένθος ήταν να πάει χτες το βράδυ και να το κάψει σε νυχτερινό κέντρο μέχρι τις 5.30 τα ξημερώματα, χωρίς αυτό να τον εμποδίσει λίγο αργότερα να βγει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ως τιμητής των άλλων και υποστηρικτής της άποψης ότι φταίνε όλοι οι εκτός από την κυβέρνηση.

Περίεργη αντίληψη για το τι συνιστά «εθνικό πένθος» έχει ο βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας. Βίντεο και φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα to10.gr τον δείχνουν να γλεντάει για τα καλά σε νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονται η Πάολα, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Στέλιος Ρόκκος εν μέσω του τριήμερου πένθους που έχει κηρύξει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τα θύματα της τεράστιας καταστροφής που συντελέστηκε στη Μάνδρα.

Ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας συμμετέχει με πάθος στον λουλουδοπόλεμο, γλέντησε με την παρέα του και απόλαυσε τις ομορφιές της Πάολα. Ή όχι; Ο Πέτρος Κωνταντινέας που συμμετείχε με πάθος σε κάθε λογής… δίκες, που ύψωνε το δάχτυλο σε όσους διαφωνούσαν μαζί του, που κατηγορούσε και υποστήριζε πως πρεσβεύει το σωστό και δίκαιο. Όλα αυτά σε μια εξαιρετική δύσκολη στιγμή για την χώρα. Τα λουλούδια και τα γλέντια του Πέτρου Κωνσταντινέα άραγε ποιος τα πληρώνει; Σε ποιον πάει ο λογαριασμός; Θα βγει δαπάνη στη διαύγεια;

Κοινώς, ενώ όλη η κυβερνητική παράταξη θα έπρεπε να εργάζεται σκληρά και να δίνει το μήνυμα ότι προσπαθεί να αντεπεξέλθει στην τεράστια καταστροφή, ο κ. Κωνσταντινέας αποφάσισε να απολαύσει τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και μάλιστα την ημέρα κατά την οποία προστέθηκαν άλλα τρία θύματα στον τραγικό κατάλογο των νεκρών από τις πλημμύρες».

Πηγή: to10.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button