ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Όνειρο η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού!» (vid)

Το  έναυσμα για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου έδωσε η διεθνής κεντρική του Ολυμπιακού  Κατερίνα Γιώτα.

Η διεθνής κεντρικός και από του σημαντικότερους συντελεστές των συνεχόμενων τίτλων των τελευταίων ετών, οριοθέτησε τους στόχους της φετινής περιόδου

«Ο στόχος για φέτος μετά την περσινή χρονιά είναι να πάρουμε ευρωπαϊκή κούπα και να την φέρουμε εδώ στο σπίτι μας. Να ευχηθώ καλή επιτυχία και φέτος. Σίγουρα τα πράγματα στην Ελλάδα δεν καλά, ελπίζω να βρεθεί μια λύση και να δοθεί κίνητρο σε όλες τις ομάδες. Από κει και πέρα για εμάς, θέλουμε να διατηρήσουμε εδώ στην Ελλάδα τους τίτλους και να κάνουμε κάτι ακόμα περισσότερο στην Ευρώπη».

Για το πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεται η ομάδα με τον κόσμο στο πλευρό της: «Ο κόσμος έδωσε το παρών και έδειξε τη δύναμη του εδώ στο γήπεδό μας. Μας στήριξε σε όλη τη διαδρομή που είχαμε και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Εύχομαι να δώσουν και φέτος το ίδιο παρών και να μας στηρίξουν σε όλη τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού».

Για το όνειρό της με την «ερυθρόλευκη» φανέλα: «Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού είναι σίγουρα ένας από τους λόγους που ανανέωσα στην ομάδα. Δεν θέλω να φύγω από το σύλλογό μου χωρίς να έχω πάρει τα πάντα και να μπορώ να το λέω με όλη τη σημασία. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την πορεία που έχω στην ομάδα. Ελπίζω και η ομάδα να είναι ευχαριστημένη και εύχομαι να φτάσουμε μαζί ακόμα παραπέρα».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button