ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τους στόχους μας»


Ενωτικός ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στο εγχείρημα της φετινής περιόδου στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης του Ολυμπιακού επί του Άρη.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός την αναμέτρησή του με τον Άρη επικρατώντας πανεύκολα των «κίτρινων» στο ΣΕΦ, όπως μαρτυρά το τελικό 86-66

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τις δηλώσεις που παραχώρησε, υπογράμμισε ότι ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα ότι αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα παίκτες, που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά σε προηγούμενα παιχνίδια, ενώ έσπευσε να σταθεί στην ανάγκη για εύρεση ομοιογένειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

Για την αναμέτρηση με τον Άρη:

«Ήμασταν σε μεγάλο διάστημα συγκεντρωμένοι. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά νομίζω ότι το πρόσημο ήταν θετικό. Είχαμε τον έλεγχο και το καλό είναι ότι μπήκαν και άλλοι παίκτες στο ροτέισον και μάλιστα έπαιξαν πολύ καλά».

Για το αν έχει βγει μπροστά ο εγωισμός των παικτών:

«Εντάξει σίγουρα υπάρχει αθλητικός εγωισμός και ένταση. Είναι σημαντικό να είμαστε υγιείς, είμαστε μόλις 10 ημέρες όλοι μαζί, φτάσαμε Μάρτιο για να το καταφέρουμε αυτό. Πιστεύω ότι όσο δουλεύουμε θα βελτιωνόμαστε και αυτό είναι σίγουρο».

Για το ότι ο Ολυμπιακός στηρίζεται στον ελληνικό κορμό:

«Εμείς πάντα πιστεύουμε στον ελληνικό κορμό. Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει στα ελληνόπουλα εδώ και πολλά χρόνια. Ο βασικός κορμός της ομάδας είναι αυτός. Οι ξένοι φέτος είναι ικανοί να συμπληρώσουν το σύνολο ιδανικά και να δημιουργήσουμε μία ισχυρή ομάδα και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί τους στόχους μας».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να ανέβει ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο:

«Πρέπει να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Μπήκαν δύο νέοι παίκτες που θέλουν ακόμη χρόνο να καταλάβουν τα συστήματα και να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα. Περιμένω σε κάθε ματς από όλους να δίνουν το καλύτερό τους εαυτό, ώστε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας είτε ατομικά, είτε σε ομαδικό επίπεδο».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button