ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Όλοι μαζί να γιγαντώσουμε τον σύλλογο”

Μόνο ονειρεμένη σεζόν μπορεί να χαρακτηριστεί για το βόλεϊ ανδρών αυτή που ολοκληρώθηκε φέτος. Δεν μπορεί παρά να είναι άλλωστε, αφού οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στη φυσική τους θέση, την πρώτη και καλύτερη επικρατώντας του ΠΑΟΚ στους τελικούς.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της εφετινής σεζόν ήταν ο Γιώργος Πετρέας. Ο διεθνής κεντρικός πετοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα του Redaroume και μοιράστηκε πολλά και ενδιαφέροντα και για την σεζόν που τελείωσε, για το πρωτάθλημα, για τον ευρωπαϊκό τελικό και για την διοίκηση και για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα κεντρικά σημεία που επισήμανε ο ερυθρόλευκος άσσος και το βίντεο με την συνέντευξή του:

Η επιστροφή σου στον Ολυμπιακό συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ποια τα συναισθήματά σου;

“Ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους που γύρισα πίσω βλέποντας πως η ομάδα τα τρία τελευταία χρόνια δεν είχε καταφέρει να πάρει τον τίτλο. Σίγουρα η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη. Νομίζω ότι βοηθήσαμε όλοι και οι αθλητές και ο κόσμος και η διοίκηση για να βρεθεί ο Ολυμπιακός εκεί που του αξίζει”.

Όταν ξεκίνησε η χρονιά πιστεύατε ότι θα φτάσετε στον ευρωπαϊκό τελικό;

“Όχι νομίζω οτι κανένας δεν ήταν σίγουρος ότι μπορούμε να φτάσουμε ως εκεί. Απλά επειδή ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει μία ομάδα τόσο μεγάλη, στόχος είναι να κερδίζεις το κάθε παιχνίδι. Παιχνίδι με το παιχνίδι και πρόκριση με την πρόκριση μας έφερε την επιθυμία και την βεβαιότητα ότι από ένα σημείο και μετά μπορούσαμε ακόμα και να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Ο τελικός έγινε στο κατάμεστο ΣΕΦ. Ποια τα συναισθήματά σου από εκείνη την αναμέτρηση;

“Αυτό το συναίσθημα, αυτό που ζήσαμε στο ΣΕΦ με τόσο κόσμο θα μου μείνει χαραγμένο και μένα και όλης της ομάδας. Και παρότι μετά τα δύο σετ που χάσαμε η ομάδα δεν μπορούσε και μαθηματικά να κατακτήσει το τρόπαιο, ο κόσμος έμεινε στις εξέδρες και μας ζητούσε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Κάπου εκεί για εμάς ξεκίνησε και το μεγάλο στοίχημα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, για να κάνουμε και τον κόσμο χαρούμενο επειδή τον στενοχωρήσαμε εκείνο το βράδυ.

Ο κόσμος από το υστέρημά του σας βοηθάει με τις κάρτες μέλους και τις κάρτες φιλάθλου. Πόσο σημαντικό είναι για σας και για τον Ολυμπιακό;

“Είναι πολύ μεγάλο πράγμα σε αυτές τις δύσκολες εποχές ο κόσμος να είναι δίπλα και να βοηθάει τον σύλλογο να γιγαντωθεί. Το γεγονός ότι αφιερώνουμε και εμείς τα τρόπαια στον κόσμο είναι μία πραγματικότητα και του το αναγνωρίζουμε απόλυτα γιατί έχει συβάλλει τα μέγιστα στο να δημιουργηθεί αυτή η δυναστεία του Ολυμπιακού σε όλα τα τμήματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ευελπιστούμε να έρθουν κι άλλα μέλη ώστε ο σύλλογος να γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο και να είναι σίγουροι ότι τα χρήματά τους θα πιάσουν τόπο, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, όχι μόνο από ένα άθλημα, αλλά από όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Από όλους εμάς τους αθλητές που θα τους προσφέρουμε τα τρόπαια που τους αξίζουν.

Που θα αφιέρωνες το πρωτάθλημα:

“Θα μπορούσα να το αφιερώσω σε πάρα πολλούς ανθρώπους καθώς η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα για εμένα με μία επέμβαση. Θα ήθελα να το αφιερώσω πρώρα από όλα στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού που με έφερε στην ομάδα, μου έδειξε εμπιστοσύνη και μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω πως μπορώ να βοηθήσω για να επανέλθει η ομάδα στην κορυφή. Και επίσης σε όλους αυτούς που πιστεύουν στον Ολυμπιακό και δίνουν στην ομάδα χρήματα από το υστέρημά τους για να διακριθεί ο σύλλογος”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button