ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Όλοι δουλεύουν πολύ!»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την διάθεση για προσφορά όλων των παικτών του εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ. 

 

Κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος από το νικηφόρο σερί, αλλά κυρίως από την όρεξη για προσφορά που διακρίνει από όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες του, είχε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ μετά η λήξη του νιηφόρου 3-0 επί της Κηφισιάς

«Έχουμε πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες. Προσπαθώ να χρησιμοποιώ και να δίνω ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες γιατί όλοι δουλεύουν πολύ και πρέπει να έχουν ρυθμό. Σήμερα η Κηφισιά έπαιξε καλά και μας πίεσε σε κάποιες στιγμής και ήμασταν κοντά στο σκορ. Στο τρίτο σετ, βελτιωθήκαμε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και φτάσαμε στη νίκη».

Ρουμελιωτάκης: «Έχουμε έμπειρους αθλητές»

Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης από την πλευρα του δήλωσε τα εξής: «Η Κηφισιά μπήκε μέσα στο ματς και έδειξε ότι ήθελε να πάρει κάτι καλό. Εμείς συνεχίζουμε το βαρύ πρόγραμμα με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε έμπειρους αθλητές και όλοι είναι πολύ καλοί. Ο καθένας μπορεί να μπει μέσα και να παίξει και μπορούμε να διαχειριστούμε όλα τα ματς για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και να είμαστε ευχαριστημένοι».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button