ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Όλοι έπαιξαν πολύ σοβαρά»

pegasus_large_t_1041_107104275

Την απόλυτη ικανοποίησή του από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Ορεστιάδα εξέφρασε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Σλόμπονταν Μπόσκαν.

 

Κάθε λόγο να πετάει στα … ουράνια από την έκτη συνεχόμενη νίκη του στην Α1, αυτή τη φορά με θύμα την Ορεστιάδα, είχε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν. Ο Σέρβος τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια τονίζοντας ότι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα όλων των παικτών του:

«Κάναμε μια 100% επαγγελματική νίκη. Όλοι οι παίκτες έπαιξαν πολύ σοβαρά, σεβαστήκαμε τον εαυτό μας και δεν αφήσαμε την Ορεστιάδα να παίξει καλύτερα από ότι μπορούσε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες. Ο Ζουπάνης έπαιξε σήμερα πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Και ο Ρουμελιωτάκης και ο Σουλτανόπουλος που δεν είχαν μέχρι στιγμής πολύ χρόνο συμμετοχής τα πήγαν εξαιρετικά όπως και συνολικά όλη η ομάδα».

Zoυπάνης: «Τον καλύτερό μου εαυτό»

Από την πλευρά του ο κορυφαίος και πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης Νίκος Ζουπάνης δήλωσε τα εξής: «Πετύχαμε μια ακόμα νίκη που ήταν και το ζητούμενο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του ματς και πλέον κοιτάμε τη συνέχεια. Όποτε με χρειαστεί η ομάδα είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button