ΜΠΑΣΚΕΤ

«Όλοι έδωσαν τα πάντα!»

Στους τομείς που ώθησαν τον Ολυμπιακό στην εντυπωσιακή εμφάνιση και την ευρεία νίκη επί της Μπασκόνια αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου.

 

Στα ουράνια πετούσε ο Κώστας Παπανικολάου κι απόλυτα δικαιολογημένα, μεά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια, που βρήκε τους πρωταθλητές Ελλάδας να συντρίβουν την ισπανική μάδα με 92-62 και να πετυχαίνουν αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη προνομιούχο τετράδα.

Ο «Air Pap», που ήταν συγκλονιστικός, εστίασε σητν συνολική προσπάθεια όλων των συμπιακ΄τνω του, ώστε να έρθει αυτή η ευρεία νίκη

: «Θέλαμε να αντιδράσουμε ύστερα από ένα άσχημο παιχνίδι. Το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσαμε, παίξαμε καλή άμυνα όπως πάντα. Ήταν σημαντικό παιχνίδι, γιατί παίξαμε με μια ομάδα που έχουμε ίδιους στόχους. Όλοι έδωσαν τα πάντα. Το τελικό σκορ μας δίνει χαμόγελα.

Από την αρχή πρέπει να δείξεις στον αντίπαλό σου πως το θέλεις περισσότερο. Οι παίκτες – κλειδιά των αντιπάλων πρέπει να καταλάβουν ότι δεν θα κάνουν το παιχνίδι τους. Εμείς τα καταφέραμε σε πολύ καλό βαθμό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button