Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Όλα τα παιδιά μπορούν να ανταπεξέλθουν!»

9

Το σύνθημα για σερί νικών στα επερχόμενα κρίσιμα παιχνίδια που περιμένουν τον Ολυμπιακό αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στον Λεβαδειακό, έδωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

 

Την ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες του φετινού Ολυμπαικού εξέφρασε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova στάθηκε στην κρισιμότητα των επόμενων αναμετρήσεων που περιμένουν τους πρωταθλητές Ελλάδας, αρχής γενομένης από αυτόν κόντρα στον Λεβαδειακό, δίνοντας το δικό του στίγμα

Αναλυτικά,  τα όσα δήλωσε  ο Ανδρέας Μπουχαλάκης

Για το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού:

«Όντως και φέτος υπάρχει ένα ρόστερ πολύ μεγάλο. Είμαστε πολλά παιδιά τα οποία μέσα από τη δουλειά τους προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή. Σίγουρα είναι καλό για τους παίκτες να υπάρχει ανταγωνισμός, να βελτιώνονται μέσα από την προσπάθεια και να γίνονται καλύτεροι για να ξεπεράσουν κάποιους παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται περισσότερο. Και για τον προπονητή είναι μερικές φορές δύσκολο, αλλά είναι ευχάριστο να έχει λύσεις αξιόπιστες, έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις συνθήκες. Νομίζω είμαστε μεγάλη ομάδα, όλα τα παιδιά μπορούν να αντεπεξέλθουν σε όλους τους αγώνες και αυτό νομίζω ότι σε κάθε ευκαιρία το δείχνουν».

Για τη εν γένει απόδοση της ομάδας και την ευρεία νίκη επί του Α.Ο. Χανιά:

«Αυτά τα παιχνίδια, όσοι δεν παίζουν, τα βλέπουν ως ευκαιρίες, να κερδίσουν κάποιους πόντους, να δείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν  κι αυτοί μια ευκαιρία και νομίζω είναι για όλους μας τεστ όσοι αγωνιζόμαστε. Δεν πρέπει να το βλέπουμε σαν ένα απλό παιχνίδι με τα Χανιά, αλλά σαν ένα τελικό ώστε να καταφέρουμε να βγάλουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε».

Για το αν διακρίνει ομοιότητες του αγώνα με την Κέρκυρα, με αυτόν με τον Λεβαδειακό:

«Νομίζω ότι θα είναι πάνω κάτω τα ίδια. Ο Λεβαδειακός θα έρθει να κλειστεί, θα προσπαθήσει να μας κρατήσει έξω από την περιοχή του, φάουλ… Εμείς πρέπει να είμαστε πιο ουσιαστικοί, πιο επιθετικοί, από την αρχή να τους κλείσουμε μέσα, όσο γίνεται πιεστικά, για να καταφέρουμε να τους ανοίξουμε με ένα γκολ και πιστεύω από εκεί και πέρα τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα».

Για το αν το πάθημα από την Κέρκυρα, έχει γίνει μάθημα:

«Ναι, πιστεύω πως ήταν ένα καλό μάθημα σε ένα χρονικό σημείο, γιατί ακολουθεί Δεκέμβριος και Ιανουάριος με πολλά παιχνίδια και γενικά νομίζω εκεί θα κριθεί και το πρωτάθλημα και σίγουρα πήραμε ένα καλό μάθημα την προηγούμενη εβδομάδα το οποίο θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Για την τραγωδία της Σαπεκοένσε:

«Σε κάτι τέτοιες στιγμές νομίζω ότι θα πρέπει να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή ειδικά εμείς που είμαστε στον χώρο και καταλαβαίνουμε περισσότερο. Να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή, την κάθε προπόνηση, το κάθε λεπτό, γιατί όπως φάνηκε και όπως έχει δείξει, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και νομίζω με τα τελευταία γεγονότα και αυτά που έχουν κάνει οι άνθρωποι εκεί στη Βραζιλία, έχουν δείξει πόσο σημαντικό είναι για όλους».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button