ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Όλα για την πρώτη Κούπα με τον κόσμο μας!»

Το σύνθημα για την κατάκτηση του League Cup  έδωσε το μέλος της διοίκησης του ΤΑΑ Ολυμπιακός Λευτέρης Χρυσοφάκης μιλώντας στην ιστοσελίδα μας.

 

Ως τεράστια ευκαιρία να πανηγυρίσουν την κατάκτηης του πρώτου τους φετινού τίτλου μπροστά στον πύρηνό τους κόσμο αντιμετωπίζουν στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το αποτέλεσμα της κλήρωσης της ημιτελικής σειράς του θεσμού.

Η κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/1) στα γραφεία της ΕΣΑΠ έφερε τους «ερυθρόλευους» να φιλοξενούν τον Παναθηναϊκό στον έναν νοκ άουτ ημιτλεικό στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» με ημερομηνία διεξαγωγής την ερχόμενη Τετάρτη 25 Ιανουαρίου. Με το άλλο ζευγάρι ΠΑΟΚ – Ηρακλή να διεξάγεται στην Πυλαία και τον τελικό να λαμβάνει χώρα επί αθηναϊκού εδάφους.

Γεγονός το οποίο αυτοματως σημαίνει ότι σε περίπτωση νίκης των Κυπελλούχων Ελλάδας απέναντι στους πράσινους, ο τελικός θα διεξαχθεί στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» με μόνο οπαδούς του Ολυμπιακού στις εξέδρες!

Το μέλλος της διοίκησης του ΤΑΑ Ολυμπαικός Λευτέρης Χρυσοφάκης με δηλώσεις του στο Redaroume.gr  έδωσε το έναυσμα για την κατάκτηση του πρώτου φετινού τίτλου, στο πλαίσιο της προσπάθειας που θα επιχειρήσει η «αρμάδα» του Σλόμπονταν Μπόσκαν για σάρωμα όλων των εγχώριων τίτλων.

Καταρχάς θα θέλαμε ένα πρώτο σχόλιο για την κλήρωση;

«Η κλήρωση για εμάς είναι λουκούμι! Θα έχουμε την ευκαιρία στην φυσική μας έδρα να πάρουμε το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό.  Μετά τα όσα ευτράπελα έγιναν και τα οποία μετέθεσαν την διεξαγωγή του Final-4  από την Κύπρο βρέθηκε μία φόρμουλα κι έτσι θα κληθούμε να παλέψουμε για την κατάκτηση του πρώτου φετινού μας στόχου μπροστά στον κόσμο μας.

Εχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στον Παναθηναϊκό! Θέλουμε να διεξαχθεί ένα ματς υψηλών προδιαγραφών και να δείξουμε τις δυνατότητές μας.

Σε αυτό το σημείο θαήθελα να απευθύνω έκκληση στον κόσμο μα ςνα δώσει βροντερό παρών , αν κα είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα δημιουργήσουν ξανά καταπληκτική ατμόσφαιρα και θα αποτελέσουν τον έξτρα παίκτη της ομάδας μας, όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν. Από τη πλευρά μας ως διοίκηση του Ερασιτέχνη θα κοιτάξουμε να έχουμε τα πάντα στην εντέλεια, ώστε να διεξαχθεί ένα πολύ όμορφο τουρνουά υψηλών προσιαγραφών ακι σε οργανωτικό επίπεδο».

  • Πόσο σημαντική θεωρείτε ότι μπορεί να αποδειχθεί και από ψυχολογικής πλευράς ενδεχόμενη κατάκτηση του League Cup για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον Ολυμπιακό ενόψει της συνέχειας;

«Ο ορισμός μας δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τον παράγοντα έδρα ακι να κατακτήσουμε το πρώτο τρόπαιο μπροστά στον κόσμο μας. Η ομάδα μας, όπως έδειξε και στα δύο ντέρμπι του πρώτου γύρου με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, πληοί όλες τις προδιαγραφές, ώστε να τα καταφέρει.  Οι αντίπαλοί μας ήταν εξίσου δυνατοί κι ανταγωνιστικοί, ωστόσο, εκτιμώ ότι φέτος με τις προσθήκες, που έκανε η διοίκηση το καλοκαίρι, η ομάδα μας έχει πολύ περισσότερες και ποιοτικότερες λύσεις.

Σίγουρα η κάθε διοργάνωση έχει τις ιδιαιτερότητές της, ωστόσο, ξεκάθαρος στόχος μας είναι να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους. Θεωρώ ότι έχουμε τα φόντα να τα καταφέρουμε. Σίγουρα ενδεχόμενη κατάκτηση του League Cup, θα αποτελέσει την καλύτερη τονωτική ένεση, όσον αφορά το κυνήγι των δύο επόμενων τροπαίων, αυτό του πρωταθλητή και του κυπελλούχου.

  • Θα θέλαμε κι ένα σχόλιο για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα απέναντι στην πανίσχυρη Σουργκούτ.

«Τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων. Πάλεψαν στα ίσια απέναντι σε μία πανίσχυρη ομάδ,α η οποία έχει να επιδείξει αρκετά πολλαπλάσιο μπάτζετ συγκριτικά με την ομάδα μας.,Στο πρώτο παιχνίδι στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» πανηγυρίσαμε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του συλλόγου και προσωπικά η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών. Στον χθεσινό επαναληπτικό, παλέψαμε αρκετά κόντεα στις όποιες αντιξοότητες και εκτιμώ ότι φανήκαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Η αίσθησή μου είναι ότι η ομάδα μας θα πρέπει να πατήσει επάνω στις καταπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε κόντρα στην Σουργκούτ και τα επόμενα χρόνια να θέοσυμε τις βάσεις για ακόμη καλύτερη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button