ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όλα για την πρόκριση!

1564235

Αποφασισμένη για την πρόκριση ταξιδεύει η αποστολή της ομάδαw μπάσκετ γυναικών με προορισμό τη Σλοβακία για τις ανάγκες της κομβικής αναμέτρησης της Πέμπτης απέναντι στην Κόζιτσε.

 

Αποφασισμένη για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Euro Cup αναχωρεί η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού με προορισμό την Σλοβακία για τις ανάγκες της καθοριστικής αναμέτρησης με την Γκουντ Έιντζελς Κόζιτσε

Οι νταμπλούχες Ελλάδας παίζουν τα … ρέστα τους στο παιχνίδι της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής, η οποία θα έρθει με νίκη, αλλά ακόμη και με ήττα έως και επτά πόντους διαφορά.

Ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει την Κόζιτσε στην Ελλάδα με 85-78 και πλέον λόγω της νίκης με 93-58 επί της Μίσκολτς, ο Θρύλος υπερτερεί σε διαφορά επίθεσης και άμυνας στον όμιλο, παράγοντας που θεωρείται σημαντικός σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Αναλυτικά η αποστολή

Εύη Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Λινέτα Κάιζερ, Εβίνα Μάλτση, Πέλη Παπαμιχαήλ, Τάνια Χαλιβέρα, Λικέντρα Τζόνσον, Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, Στέλλα Φουράκη, Ζωή Δημητράκου, Ντονίκα Χόντζις, Στέλλα Καλτσίδου.

 

Εκτός αποστολής έμειναν η Νατάσα Γκοτζή, η Μαρί-Ρόζα Μπόνη και η Αφροδίτη Κοσμά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button