ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Όλα για την πρόκριση!»

Το έναυσμα για θρυλική πρόκριση μέσα στη «Vodafone Arena» επί της Μπεσίκτας έδωσε ο Βασίλης Βούζας.

 

Την ακλόνητη πίστη του για πρόκριση επί της Μπεσίκτας, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να πανηγυρίσει την είσοδό του στα προημιτλικά του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία του, εξέφρασε ο Βασίλης Βούζας.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για τις ανάγκες της καθοριστικής ρεβάνς της Πέμπτης υπήρξε ξεκάθαρος στις απόψεις του αναφορικά με τους τομείς, που θα φέρουν πιο κοντά τον Θρύλο στην τιτάνια πρόκριση  στην «Vodafone Arena».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Βούζας

– Πόσο διαφορετικό περιμένετε τη ρεβάνε με την Μπεσίκτας, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι;

«Ηρθαμε εδώ για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για την πρόκριση. Να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το παιχνίδι νομίζω ότι δεν θα έχει πολύ μεγάλες διαφορές. Η μόνη διαφορά είναι ότι, για να πάρουμε την πρόκριση, θα πρέπει να σκοράρουμε. Και εκεί θα δώσουμε μεγάλη έμφαση, στο πώς θα πετύχουμε γκολ. Γνωρίζοντας, βέβαια, πάντα ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, που συνήθως, τον περισσότερο χρόνο του παιχνιδιού, έχει την μπάλα στην κατοχή της. Αρα θα πρέπει να έχουμε καλή άμυνα, να αποσπάσουμε την μπάλα και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση».

– Πόσο βοηθάει ή όχι η προηγούμενη εκτός έδρας ρεβάνς με την Οσμανλισπόρ; Εχετε λάβει υπόψη την προετοιμασία εκείνου του ματς για αύριο;

«Μπορεί να μας βοηθάει στην ψυχολογία, αλλά νομίζω ότι είναι δύο διαφορετικές ομάδες, με άλλο τρόπο παιχνιδιού, άρα και με διαφορετική προσέγγιση από τη δική μας πλευρά στο πώς θα τους αντιμετωπίσουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button