ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψάχνει το καλύτερο «φάρμακο»

Με ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Λεβαδειακό στην πρωτεύoυσα της Βοιωτίας (19:30, NS1).

Το καλύτερο δυνατό … φίνις αναζητεί ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα της Super League

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκει τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής κι αναζητούν μία ευρεία νίκη, που θα συνδυαστεί με πειστική εμφάνιση.

Επιτέλους… Μετά απο ένα διάστημα, όπου το πρωτάθλημα παιζόταν στις δικαστικές αίθουσες, το … παρασκήνιο και τα Εφετεία της ΕΠΟ, έστω κι έτσι το ενδιαφέρον επικεντρώνεται εκ νέου στα συμβαίνοντα στους αγωνιστικούς χώρους. Με τον Θρύλο να φέρεται διατεθειμένος να πετύχει το «5Χ5», ώστε να διεκδικήσει με τις πιθανότητες που του αναλογούν ότι περισσότερο μπορεί.

Ο Όσκαρ Γκαρθία για τις ανάγκες της αποψινής αναμέτρησης έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν στον αγωνιστικό χώρο το … μαχαίρι στα δόντια. Με σαφή πρόθεση να δείξουν στοςυ αντιπάλους τους ποιός είναι το απόλυτο αφεντικό.

Ο Καρταλανός τεχνικός, που δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Εσάν Χατζισαφί και Μπιόρν Ένγκελς πήρε στην αποστολή 21 παίκτες

Αυτοί είναι οι Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ζιλέ, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά και Ταχτσίδης.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button