ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψάχνει τη ρεβάνς με Σαντορίνη

Αποφασισμένη για μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον ΑΟ Θήρας η νταμπλούχος ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αναζητά την 11η συνεχόμενη νίκη της (18:00).

 

Με μία αναμέτρηση, η οποία παραπέμπει στους περυσινούς τλεικούς τνω πλέι – οφ ξεκινάει την προσπάθειά της για την νέα χρονιά η νταμπλούχος ομάδα βόλεϊ του Ολυμπαικού.

Οι «ερυθρόλευκες» φιλοξενούν τον Α.Ο. Θήρας το Σάββατο στις 18:00 στο Ρέντη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και θέλουν όσο τίποτε άλλο να μπουν με το «δεξί στις επίσημες αγωνισιτκές τους υποχρεώσεις για το 2017, ώστε παράλληλα να πάρουν μία γλυκιά ρεβάνς για την ήττα στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με 3-2 σετ από την ομάδα του όμορφου νησιού των Κυκλάδων

Οι παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, οι οποίες στο φινάλε του Α’ Γύρου μετά την επικράτηση κόντρα στην ΑΕΚ, αποσπάστηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με δυο βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό επιζητούν την 11η διαδοχική τους νίκη στην φετινή Α1.

Η αναμέτρηση αυτή θα αποτελέσει το καλύτερο τεστ για την ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς πριν τον σπουδαίο επαναληπτικό του Challenge Cup με την C.S.M. Βουκουρεστίου την ερχόμενη Τετάρτη (11/1) στη Ρουμανία κι αναμένεται να αποτελέσει το πλέον κατάλληλο τεστ από πλευράς ανταγωνιστικότητας του αντιπάλου.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button