Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψάχνει να … ξεμπουκώσει με ΑΕΚ ο Κέβιν! (Videos)

Στην … πρίζα είναι ο Βέλγος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, ο οποίος αναζητεί το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους» κι απέναντι σε μία ομάδα που του ξυπνάει ευχάριστες αναμνήσεις. Θυμηθείτε τις…

Πολύ έντονα ζει τις τελευταίες ώρες ο Κέβιν Μιραλάς το ενδεχόμενο να τεθεί ξανά αντιμέτωπος με την ΑΕΚ, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Ο διεθνής Βέλγος επιθετικός αναζητεί να βρει τον ρυθμό, όπου ο ίδιος θέλει, λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής του το τελευταίο του διάστημα στην Έβερτον…

Στα τρία πρώτα του παιχνίδια με την «ερυθρόλευκη» φανέλα μετά την επιστροφή του στον Θρύλο, κόντρα σε Πλατανιά, Λαμία και Ξάνθη άρχισε να αναδεικνύει ψήγματα της ποιότητάς του.

Την ίδια στιγμή, φυσικά, ο 30χρονος άσος αναζητεί το «παρθενικό» του γκολ σε αυτή τη δεύτερη θητεία του στους πρωταθλητές Ελλάδας, το οποίο θέλει τόσο πολύ να πανηγυρίσει απέναντι στην ΑΕΚ και να ηγηθεί της προσπάθειας του Ολυμπιακού για πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού!

Μάλιστα, εφόσον το καταφέρει, θα είναι το πρώτο του Μιραλάς στον θεσμό του Κυπέλλου, αφού στα δύο χρόνα της προηγούμενης παρουσίας του στους Πειραιώτες δεν είχε καταφέρει να σκοράρει στην συγκεκριμένη διοργάνωση (σ.σ. και τα συνολικά του 34 τέρματα τα είχε πετύχει στην Super League).

Για τους λάτρεις των συμπτώσεων, αξίζει να αναφέρουμε, ότι η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού ξυπνάει πολλές ευχάριστες αναμνήσεις στον Κέβιν, αφού δεν είναι λίγες οι φορές, που την έχει … πληγώσει!

Πάμε λοιπόν να τις θυμηθούμε:

20/3/2011: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 6-0 (68’ Μιραλάς)

15/11/2011: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1 (23’ Μιραλάς)

10/2/2012: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0 (24’ Μιραλάς)

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button